fēnix 3 Sapphire HR

Garmin anunță lansarea a trei noi versiuni ale cunoscutului fēnix 3 Sapphire HR. Acest ceas sport îmbracă încheietura în brățară de piele, silicon sau titan, însă vine și cu un upgrade tehnologic mult așteptat.

Noile ceasuri inteligente fēnix 3 Sapphire HR au încorporată tehnologia Elevate™ wrist heart rate care permite purtătorului să-și măsoare și consulte pulsul, fără a mai avea atașată centura cardiacă. Aceste versiuni se pliază și din punct de vedere stilistic la cerințele iubitorilor de sport: brățara neagră de silicon menține un grad ridicat de purtabilitate și confort, versiunea cu piele 100% este super versatilă și oferă și alternativa din nylon, putând fi cu ușurinţă schimbate între ele, iar ceasul cu cadran și brățară din titan plusează la capitolul durabilitate.

CITEȘTE ȘI: Cum am slăbit 24 de kilograme alergând! Și nu numai!

Garmin fēnix 3 Sapphire HR

Dacă vorbim despre noi feature-uri, specialiștii Garmin au introdus opțiuni incredibile pentru profesioniștii din întreaga lume. fēnix 3 Sapphire HR include modul Golf ce permite vizualizarea a peste 40.000 trasee specifice și modul de Vâslire ce afișează ritmul, distanța și eficiența în timpul practicării unor astfel de sporturi acvatice. De asemenea, ceasul este îmbunătățit cu indicatori ce arată mărimea pasului și echilibrul la contactul cu solul. Mai mult, Garmin introduce o dimensiune psihologică a datelor: ceasul va putea calcula nivelul de stres, de acid lactic produs și performanțe probabile în funcție de antrenamentele anterioare.

CITEȘTE ȘI: Cum să-ți alegi distanța potrivită de alergat

La fel ca și edițiile anterioare, fēnix 3 Sapphire HR poate rezista până la șase săptămâni fără a fi încărcat, suportă module de înot, training indoor, fitness sau schi.

Prețurile pentru un ceas fēnix 3 Sapphire HR încep de la 2.300 lei.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește alte articole din categoria GADGET:
Vrei să iei lecții de alergare de la un campion olimpic? Kuaiwear îți transformă visul în realitate
Trendul anului: Intel dezvoltă Smart Athletics
Căști pentru alergare de la adidas și Monster
Under Armour și HTC lansează UA HealthBox
Tehnologie din viitor: Precision-SSS îți va schimba viața sportivă complet

Chic & fit în același timp? Da, cu Polar Loop Crystal!
Back to the future cu Skulpt Chisel
Sport Pace, cel mai accesibil model de căști sport Jabra

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

2 × 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.