No human is limited

No Human is Limited este o motivație pentru toți cei care simt că nu pot să termine o cursă, să-și depășească recordurile personale sau care nu reușesc să mai încalțe pantofii de alergare.

1:59:40,2! 2:14,04! Sunt cifrele care demonstrează asta și despre care s-a vorbit foarte mult în lumea alergătorilor la nivel mondial. Așa mai adăuga aici și 19:22,07! Să le luăm însă pe rând.

Eliud Kipchoge a reușit, la cea de-a doua încercare, să coboare sub două ore pe distanța unui maraton. Mai exact a parcurs cei 42,195 km cu timpul de 1h:59min:40sec,2. O performanță spectaculoasă care va rămâne în istorie. Nu e un record omologat, dar performanța sa arată încă o dată că “No Human is Limited

A urmat apoi timpul de 2h:14,04. Adică un nou record feminin la maraton. Performanța este cu atât mai remarcabilă cu cât Birgid Kosgei a stabilit acest timp în Maratonul de la Chicago, unul nu neapărat pretabil, din cauza traseului, pentru stabilirea unor astfel de recorduri.

Și avem apoi 19h:22,07. Nu e un record pentru că nu ne-am dorit asta. Am vrut mai degrabă să stabilim primul timp de referință pentru toți cei care vor să cucerească de acum încolo Transfăgărășanul în alergare. Andrei Gligor a făcut asta în cadrul proiectului RUNNING MAG TRANS CHALLENGE și suntem mândri că a reușit această performanță. Și așteptăm să scriem și despre toți ceilalți care vor face același lucru.

Îmi place mult motto-ul proiectului INEOS 1:59 Challenge: No Human is Limited. În primul rând, lăsând la o parte performanța lui Eliud Kipchoge, este o motivație pentru toți cei care simt că nu pot să termine o cursă, să-și depășească recordurile personale sau care nu reușesc să mai încalțe pantofii de alergare.

Doar noi ne punem limite în tot ceea ce facem. Și putem să trecem peste ele. Nu e ușor, asta e clar, dar dacă ar fi ușor nu ar fi niște limite. Și probabil nu ar fi nicio satisfacție dacă ai trece ușor peste ele.

În numărul 10 al revistei RUNNING MAG ne-au inspirat să alergăm Constantina Diță, Anca Bucur, Alexandru Corneschi, Andrei Gligor și toți cei pe care i-am cunoscut lucrând la acest număr. Pentru că au o bucurie incredibilă atunci când vorbesc despre alergare. Și sper să o simți și tu atunci când citești revista.

Pentru că perfecțiunea stă în detalii, avem și noi nevoie de ajutorul tău. Trimite-ne un mail pe adresa contact [at] runningmag.ro, spune-ne ce facem bine și ce nu, ce ai vrea să citești în numerele următoare sau pur și simplu ce te motivează pe tine să ieși la alergare.

Te așteptăm în echipă!

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + six =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.