adidas Original NMD

Conceput pentru un stil de viață nomad, NMD îmbină legendarul ADN adidas Originals cu tehnologia de ultimă oră. Tehnologia BOOST și materialul de ultimă generație Primeknit sunt puse în valoare de o identitate vizuală curajoasă ce aduce un omagiu celor mai memorabile inovatii din istoria brandului. Rezultatul este o nouă formă determinată de arhiva istorică a brandului adidas, ce a pus bazele stilului actual.

Noul NMD oferă identității clasice a celor mai populare modele de pantofi sport din istoria adidas, precum Micro Pacer, Rising Star sau Boston Super, un context modern și o tehnologie de neegalat în anul 2016.

CITEȘTE ȘI: adidas și Parley for the Oceans prezintă talpa din deșeuri oceanice

Un pantof de alergare conceput ca un sneaker de zi cu zi, NMD a luat naștere prin combinarea îndrăzneață a formelor, unghiurilor și materialelor cu trendul popular Color Block (un ansamblu vestimentar compus din mai multe culori tari). Modelul este creat fără compromisuri,  construcția modernă a părții superioare, forma voluminoasă și detaliile clasice accentuate definind conceptul dinamic.

Talpa pantofului NMD este îmbunătățită cu tehnologia adidas BOOST,  moleculele de etilenă acetat de vinil (EVA) fiind comprimate astfel încât să creeze o talpă durabilă, receptivă, rezistentă la impact. Între timp, partea superioară  utilizează integritatea materialului adidas Primeknit, atingând noi niveluri de flexibilitate, stabilitate și forță.

CITEȘTE ȘI: SPEEDFACTORY: fabrica de pantofi sport a viitorului… a devenit realitate

“adidas este un brand deschizător de drumuri – acesta este principiul după care ne-am dezvoltat”, mărturisește Nic Galway, vice președinte al adidas Originals, Global Design. “Arhiva noastră prezintă cele mai bune tehnologii ale momentului și continuă să ne mobilizeze. Nu este un muzeu. Este un instrument. Este o referință.” NMD – trecutul dă forță viitorului.

Lansat la Lexington Armony în New York pe data de 9 decembrie, adidas Original NMD a prezentat conceptul fearless contemporary nomad prin proiecția unui film experimental despre cele mai vibrante capitale internaționale. Invitații, printre care și muzicienii A$AP Ferg, Theophilus London sau G-Eazy, au admirat futuristul adidas Originals NMD, dar și instalațiile ce prezentau modelele clasice adidas care l-au inspirat.

NMD va fi disponibil în România la începutul anului viitor.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria ȘTIRI:
Andre De Grasse a semnat un contract record cu Puma
New Balance înlocuiește Asics ca sponsor al Maratonului de la New York
adidas și Parley for the Oceans prezintă talpa din deșeuri oceanice
S-au deschis înscrierile pentru SkyRun24
adidas face un upgrade la Ultra Boost pentru 2016

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

6 + fourteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.