În cursa pornită de toţi producătorii de echipament sportiv, pentru alergarea unui maraton în mai puţin de două ore, Nike va lansa trei noi modele de pantofi rapizi: Nike Zoom Vaporfly 4%, Nike Zoom Fly şi Nike Air Zoom Pegasus 34.

Proiectaţi pentru a îmbunătăţi eficiența oricărui tip de alergător, fie el începător sau avansat, noii pantofi atrag toate privirile, printr-un design proaspăt şi colorat.

NIKE ZOOM VAPORFLY 4%

Talpa Nike ZoomX, combinată cu o placă de carbon introdusă pe întreaga lungime, asigură nu doar confort şi amortizare ci şi energie suplimentară la recul. Cifra 4 din nume indică faptul că alergătorii testaţi au avut performanțe mai bune cu 4% decât atunci când au folosit modelul anterior. Clar un pantof destinat maratoniştilor de top!

NIKE ZOOM FLY

Foarte uşor, moale şi rezistent, ZOOM FLY este suficient de rapid pentru a fi folosit în cursă, dar şi andurant în antrenamentele zilnice. Rigiditatea este asigurată de inserţia de carbon, în timp ce de confort este responsabilă spuma Lunarlon. Călcâiul este construit dintr-un material abraziv rezistent iar cei 33 mm grosime ai tălpii garantează protecţie la impactul cu asfaltul dur.

 NIKE AIR ZOOM PEGASUS 34

Acest model uneşte modulele Nike Zoom Air din faţă şi călcâi cu spuma premium Cushlon ST. Asta înseamnă că noul pantof va beneficia de o senzaţie de confort şi stabilitate în acelaşi timp, iar căptuşeala exterioară Flymesh asigură o ventilaţie facila şi nu îngreunează suplimentar pantoful, fiind foarte uşoară.

Toate cele trei noi modele vor fi lansate de Nike pe data de 8 iunie 2017, în culori inspirate de cursele auto de la Monza. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

18 − 10 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.