Margot vs Lily

Știm deja cu toții că alergarea a trecut de ani buni de la statutul de “trend” la cel de “stil de viață“. Oriunde ne uităm în jurul nostru găsim elemente care ne indică acest stil de viață sănătos prin mișcare.

Tehnologia oferă ajutor în această direcție. Cei mai mari producători de haine oferă produse specializate în condițiile în care specificul lor nu este unul sport… Mărcile cele mai renumite în industria FMCG oferă mâncare care să susțină atleții sau apar branduri noi menite să facă asta… la fel și cu băuturile.

Alergarea nu mai este un moft, nici măcar un trend. Este o realitate a unui stil de viață. Și cum orice stil de viață inspiră povești fantastice, anul acesta vom vedea un serial original al casei de producție “Better For It”, realizat împreună cu Nike cu nume importante din cinematografie și sport: Alfonso Gomez-Rejon, Tricia Brock și autoarea de succes Jesse Andrews.

CITEȘTE ȘI: Kick Off Events aduce B2RUN în România

Producția se numește “Margot vs Lily” și este povestea unei comunități impresionante de femei care și-au schimbat stilul de viață cu unul sănătos în care mișcarea și de cele mai multe ori alergarea sunt pe primul plan. Baza acestui film, baza acestei comunități este dată de persoane înscrise în diverse competiții sau platforme Nike. Calculele arată că jumătate de milion de femei din 33 de țări au participat la semimaratoane Nike din Mexico City, Taipei, Nagoya, San Francisco; au luat parte la sesiuni de antrenament Nike+ Training Club de peste tot din lume și au făcut același lucru și la Nike+ Run Club…

CITEȘTE ȘI: Îngerașul Victoria’s Secret, Izabel Goulart se menține în formă prin alergare

Producția semnată Better For It este un fel de poveste motivațională și în același timp un start pentru ce va urma anul acesta. Pe nike.com te poți înregistra la NikeWomen Victory Tour și poți participa la activitățile NikeWoman ce se desfășoară în diverse orașe selectate special în lume de către Nike. Toate aceste lucruri sunt menite să motiveze femeile care au adoptat stilul de viață ce include alergarea ca activitate naturală, să meargă mai departe și să se auto-depășească non-stop.

Toți atleții care caută inspirație și motivație pentru a fi mai buni în sportul lor – Better For It, au la dispoziție platforma nouă cu acest nume de pe nike.com. Acolo se găsesc sfaturi pentru antrenamente, posibilități de acces la NTC și NRC – în cadru organizat și articole semnate de atleți de elită. În fiecare luni din februarie până la 21 martie, pe platformă va fi dezvăluit câte un episod nou din “Margot vs Lily”.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria COOL DOWN:
Îngerașul Victoria’s Secret, Izabel Goulart se menține în formă prin alergare
Cea de-a treia ediție SkyRun a adunat peste 800 de oameni la start
Și marmota? Nu, nu… de data aceasta nu învelește ciocolata în spotul pentru Marmot
Și Pokémon te motivează să ieși la antrenament. În spotul pentru Super Bowl 2016
GALERIE FOTO: SkyRun 2016
Omul, maratonul și mașina
NO LIMITS, sau cum te motivează un pilot să-ți depășești limitele și la alergare
Pentru Abbas Sheikh alergarea a devenit un stil de viață

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.