Nike lansează pantofii de alergare Alphafly

Nike a lansat versiunea de serie a pantofului de alergare prototip Alphafly care corespunde noillor reguli stabilite de World Athletics.

Conform noilor reglementări stabilite de Asociația Internațională a Federațiilor de Atletism (World Athletics), pantofii de alergare prototip Nike Alphafly, cu care Eliud Kipchoge a stabilit un nou record în cadrul proiectului INEOS 1:59, nu puteau fi folosiți și în competițiile oficiale.

Așa că Nike a lansat versiunea de serie Alphafly, pantofi care corespund noilor reglementări și care pot fi folosiți de atleți în competițiile oficiale desfășurate sub egida World Athletics.

Producătorul american de echipament sportiv a prezentat versiunea de serie înaintea datei limită impusă de World Athletics pentru ca atleții să poată folosi acești pantofi și în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Modelul Nike Air Zoom Alphafly NEXT% are la bază pe pantofii cu care a alergat Eliud Kipchoge la Viena și este considerat revoluționar de toți atleții care au alergat cu el până acum.

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

5 + 14 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.