Nike lansează pantofii cu tehnologia Joyride

Nike dezvăluie tehnologia Joyride concepută pentru a maximiza confortul adăugând în structura tălpii pantofilor de alergare mărgele minuscule.

Nike susține că tehnologia Joyride va oferi și mai mult confort, cu ajutorul unor tehnici noi care permit umplerea tălpii pantofilor cu mii de mărgele mici.

Mărgelele din talpa pantofului de alergare se distribuie în partea inferioară a tălpii celui care aleargă sau merge pe jos. Acest lucru permite o personalizare a pantofilor în jurul formei piciorului și ajută la o mai bună absorbție a impactului cu solul.

Nike a conceput capsule speciale la nivelul tălpii permițând mărgelelor de spumă să se extindă atunci când piciorul apasă pe ele și să le permita să se regrupeze în aceste capsule pentru a se asigura că nu se mișcă prea mult.

Margelele sunt confecționate din TPE, un material care folosește plastic și cauciuc. Nike susține că a încercat 150 de materiale înainte de a se decide la varianta finala.

Primii pantofi cu tehnologia Nike Joyride Run Flyknit sunt disponibili doar pentru un grup restrâns de clienți, dar în curând vor fi disponibili și în magazinele din întreaga lume.

Citește și: adidas creează o nouă inovație Boost pentru alergătorii urbani: Pulseboost HD

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

one × 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.