Oamenii de știință, inginerii și designerii de la Nike s-au strâns în jurul unei mese rotunde și, după ce au pus în balanță toate cererile alergătorilor ce le folosesc produsele au venit cu spuma specială Nike React care va fi, de anul acesta, introdusă într-un pantof sport: Nike Epic React Flyknit. 

Îți doreai acel pantof sport care să te împingă mai departe la fiecare pas făcut în alergare și care să răspundă la imperfecțiunile suprafeței pe care alergi? Nike a venit acum cu o nouă soluție, spuma Nike React. Aceasta este elementul-cheie al noului Nike Epic React Flyknit.

A apărut numărul 8 al revistei RUNNING MAG

Similar cu Nike Flyknit Racer, profilul pantofului este sculptat pentru un suport mai bun dar și flexibilitate. În plus, acesta lasă piciorul să respire. Partea de jos este, însă, de dimensiuni mai mari deoarece spuma din care este făcută talpa în sine este mai moale ceea ce a cerut crearea unui profil mai înalt. Toate aceste detalii au fost puse la punct și cu ajutorul calculatorului, rezultatul fiind un design complex care oferă fermitate, dar atenuează și neregularitățile de pe suprafața de alergare.

Pantoful va fi disponibil începând cu 22 februarie pe http://www.nike.com și la anumiți retaileri din toată lumea. 

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

3 × 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.