New Balance - Maratonul de la New York

Producătorul de articole sportive New Balance va lua locul rivalilor de la Asics ca partener oficial de echipament și pantofi de alergare al Maratonului de la New York.

Chiar dacă nu s-au comunicat foarte multe detalii, noul contract va intra în vigoare din 2017, pentru 2016 Asics având încă un contract valabil cu organizatorii Maratonului de la New York. Conform analiștilor din Statele Unite, New Balance va scoate din cont aproximativ 3,5 milioane de dolari, suma plătită în prezent de Asics fiind de 3 milioane.

CITEȘTE ȘI: Pantofi sport 3D de la New Balance

Ca parte a noului contract de sponsorizare, New Balance va fi partener oficial și al clubului organizator New York Road Runners Club, (NYRR) colaborare care va începe din 2016. New Balance va deveni sponsor titular al unor evenimente organizate de NYRR, precum, Bronx 10-Mile sau Fifth Avenue Mile, și va deschide un nou centru de alergare în colaborare cu NYRR. De asemenea, pentru fiecare pereche de pantofi New Balance vânduți în acest centru, New Balance va dona o altă pereche tinerilor fără posibilități financiare care locuiesc în zonă.

CITEȘTE ȘI: ASICS a prezentat MetaRun, Ferrari-ul pantofilor de alergare

Din 2017, New Balance va deveni partener oficial de echipament al NYRR și va susține și cursele săptămânale organizate de club.

Asics a pierdut recent și poziția de sponsor titular al Maratonului de la Los Angeles, acolo fiind înlocuit de Skechers. Contractul dintre New Balance și organizatorii Maratonului de la New York a fost semnat pe o perioadă de 10 ani.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria ȘTIRI:
adidas și Parley for the Oceans prezintă talpa din deșeuri oceanice
S-au deschis înscrierile pentru SkyRun24
adidas face un upgrade la Ultra Boost pentru 2016
[VIDEO] Samsung Gear S2: un „caleidoscop uman” îți prezintă toate funcțiile noului smartwatch
Un alt fel de duatlon: Red Bull Oslea Hiride 2016

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

four × two =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.