MudRun

Ediția a doua a competiției MudRun Romania by Mio va avea loc pe 23 septembrie la Arkadia Horse Club Snagov.

MudRun by Mio este organizat pe un traseu de 15 km, cu 30 de obstacole, in padurea Snagov, iar scopul este ca fiecare participant la cursa sa faca acest traseu, in ritmul propriu.

MudRun nu este o intrecere, ci o experienta distractiva in care primeaza spiritul de echipa. Participantii vor trece de obstacole create de natura – gropi, balti, mult noroi, dar si de obstacole construite de echipa MudRun.

Toti participantii sunt incurajati sa se ajute pentru a trece de World War 1, Web, The Boss sau Legiune, SubZero, FanFan sau Capitanul Burcea.

Spectatorii care vor sa isi sustina prietenii pot astepta la zona de Start/Finish unde organizatorii vor amenaja cateva obstacole foarte usoare, special pentru ei, si zona de food &bar.

Cei care vor termina cursa cu mult noroi vor putea castiga premii oferite de Mio Romania, sponsorul principal al evenimentului: Ceas sport Mio MiVia Run 350, Bratara fitness Mio MiVia Essential 350 Black si Bratara fitness Mio MiVia Essential 350 Purple.

Biletele sunt puse la vanzare pe www.eventim.ro si pe site-ul evenimentului : www.mudrun.ro. Inscrierea se poate face individual sau in echipa (minim 5 participanti). Preturile sunt: 60 de lei/membru echipa si 80 de lei individual pana pe 15 septembrie si 80 de lei/membru echipa si 100 de lei individual dupa 15 septembrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.