Mizuno Synchro MX

În ultimii ani a fost extrem de ușor să recunoști un pantof de alergare de la Mizuno și asta de la distanță apreciabilă, chiar. Acest lucru este posibil datorită tălpii cu un design original, special, numit Wave, acele segmente stilizate sub forma unor celule goale la interior.

Iată însă că pentru cel mai nou pantof de alergare, Mizuno a optat pentru un nou sistem de talpă. Cel puțin, așa arată lucrurile de la distanță! Synchro MX arată ca orice alt pantof cu talpă convențională dar de fapt, construcția acesteia este una hibridă.

CITEȘTE ȘI: Primul număr al revistei RUNNING MAG este acum disponibil în rețeaua magazinelor Inmedio

Partea superioară a tălpii de pe Synchro MX este construită dintr-un material rezistent ce garantează stabilitate iar partea inferioară, numită U4icX (nume patentat de Mizuno pentru talpa sa foarte elastică) este moale și asigură confort sporit la alergare. Tot pentru sporirea comodității, noii pantofi Mizuno au un branț special și sunt acoperiți cu material AIRmesh pentru o respirație perfectă a piciorului.

Iată de ce acest pantof a fost numit Synchro – pentru că talpa este o combinație ying și yang între stabilitate și materiale tari, rezistente și confort și elasticitate datorită materialelor moi și confortabile.

CITEȘTE ȘI: Noutăți de la adidas allOutdoor pentru toamnă/ iarnă 2016

Synchro MX cântăresc 280 de grame, sunt disponibili momentan doar pentru bărbați și puteți alege una din cele cinci combinații de culori disponibile. Pentru mai multe informații despre Synchro MX și pentru a localiza un magazin apropiat locației voastre, de unde îi puteți cumpăra, accesați mizuno.eu.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria PANTOFI DE ALERGARE:
adidas lansează PureBOOST X, un pantof de alergare destinat femeilor
Puma Speed 600 IGNITE. Disponibili de la 1 februarie!
Un nou pantof de alergare de la elvețieni: On Cloudflyer 2016
New Balance lansează ediția limitată runDisney
adidas face un upgrade la Ultra Boost pentru 2016
Pantofi sport 3D de la New Balance
ASICS tocmai a prezentat MetaRun, Ferrari-ul pantofilor de alergare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.