An de an, la începutul lui decembrie, Las Vegas-ul este umplut de oameni îmbrăcați în Moș Crăciun. Nu, nu este vorba de vreo manifestare întârziată de Halloween, ci de evenimentul „Great Santa Run” care adună alergători costumați pentru o cauză nobilă.

Mii de oameni din statul Nevada, și nu numai, se adună an de an în Las Vegas pentru a participa la cea mai mare adunare de persoane îmbrăcate în Moș Crăciun din întreaga lume. Această adunare este una aparte căci oamenii se strâng pentru a alerga, evenimentul, „The Great Santa Run”, strângând bani pentru mai multe ONG-uri.

Ediția 2017 a avut loc ieri și a adunat, ca de fiecare dată, de la oameni de afaceri la familiști care și-au adus bunicii și copiii. Mai multe personalități au fost prezente pentru a încinge acțiunea și a încuraja Moșii prezenți să doneze în cadrul evenimentului de pe Fremont Street care a precedat startul întrecerii. Apoi a venit și timpul pentru competiție, distanța fiind una clasică – cinci kilometri.

Cum vorbim despre un eveniment caritabil, nu a contat niciun moment timpul obținut. Tot ce a contat e că a fost ajutată cauza celor de la „Opportunity Village”, care ajută adulții cu probleme de nivel mental să ducă o viață cât mai aproape de una normală. „Great Santa Run” din Las Vegas nu este un eveniment singular, concursuri de alergare pentru Moși Crăciun fiind organizate și în alte orașe ca San Francisco sau Osaka.

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.