Alex Roudayna

Ultramaratonista Alex Roudayna a devenit prima femeie care a reușit să cucerească trei vulcani din Mexic în mai puțin de 24 de ore.

Alex “Chikorita” Roudayna, 30 de ani, a câștigat edițiile din 2016 și 2017 a cursei Spartan Race din Mexic și a acceptat provocarea de a cuceri în alergare trei vulcani din Mexic. Mexicanca, pasionată de taekwondo și canotaj, s-a antrenat între 8 și 10 ore pe zi pentru această aventură unică.

Ultramaratonista din México City a ajuns pe vârfurile Pico de Orizaba, Iztaccíhuatl și Nevado de Toluca în mai puțin de o zi, ea fiind însoțită de fotograful Red Bull Media House Marcos Ferro și de producătorul de film Helios Nieto, care a și produs un scurt metraj numit ‘Tres Picos”.

Pe un traseu dificil și accidentat, dar și în condiții meteo extrem de nefavorabile, Alex Roudayna a avut nevoie de 22 de ore pentru a ajunge în vârful celor trei vulcani.

via Red Bull Content Pool

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + 20 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.