Marius Ionescu - NN Running Team

NN Group și agenția Global Sports Communication au lansat astăzi NN Running Team, un proiect unic care strânge în aceeași echipă 60 atleți de top din întreaga lume.

Marius Ionescu, expertul RUNNING MAG, face și el parte din acest proiect global susținut de NN Group și Nike, fiind unul dintre sportivii reprezentați de agenția Global Sports Communication.

Din echipă fac parte atleții Eliud Kipchoge, Kenenisa Bekele, Florence Kiplagat și Abdi Nageeye, restul urmând a fi prezentați pe măsură ce participă la competiții.

Prima apariție oficială a NN Running Team va fi la NN Marathon din Rotterdam, pe data de 9 aprilie, 2017.

Atleții din NN Running Team vor lua parte la peste 150 de competiții la nivel mondial în sezonul 2017.

“Sunt foarte fericit că fac parte din acest proiect la nivel mondial. Munca și efortul depus în ultimii ani sunt acum răsplătite prin această oportunitate. Este o onoare să fiu coleg de echipă cu atleți campioni olimpici si mondiali precum Eliud Kipchoge, Florence Kiplagat, Kenenisa Bekel sau Stephen Kiprotich și în același timp o motivație suplimentară de a-mi îmbunătății mereu performanțele” – Marius Ionescu

Prima cursă la care Marius Ionescu va lua startul pentru NN Running Team în echipament Nike va fi Hamburg Marathon, pe 23 aprilie.

RUNNING MAG va fi alături de Marius Ionescu în acest proiect și vă vom ține la curent cu toate noutățile.

Mai multe detalii puteți citi și în numărul 6 al revistei RUNNING MAG, disponibil în curând pe piață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven + 15 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.