Maratonul Olteniei

A șasea ediție a Maratonului Olteniei powered by CEZ România, care a pus România pe harta evenimentelor importante de MTB și alergare montană, va avea loc între 25 și 26 august la Râmnicu Vâlcea iar înscrierile încep în curând.

Ediția din acest an a popularului Maraton al Olteniei cheamă toți alergătorii amatori pasionați de alergare montană să se ia la trântă cu traseele de MTB cross-country și Trial Run. Competiția va începe în Parcul Zavoi iar ediția din 2018 va fi una plină de noutăți, exploatări inteligente ale tehnologiei și surprize.

Sunteți gata pentru o nouă ediție? Atunci, salvați-vă în calendar weekendul: 25 și 26 august 2018, Râmnicu Vâlcea, ediția a-6-a a Maratonului Olteniei powered by CEZ România. Rămâneți aproape, pe 1 martie dăm startul înscrierilor!

Publicată de Maratonul Olteniei pe Joi, 1 Februarie 2018

„În cele cinci ediții de până acum, Maratonul Olteniei a îmbinat perfect promovarea unui stil de viață sănătos și echilibrat cu o cauză nobilă, din comunitatea locală”, a declarat Martin Zmelik, CEO CEZ România. Aceste repere rămân prioritățile noastre și în 2018. Rețetei de succes îi vom adăuga, însa, noi ingrediente astfel încât Maratonul Olteniei să rămână evenimentul sportiv preferat de amatorii de sport.”

Până ce vom avea mai multe informații despre evenimentul din vară, să privim înapoi către ediția din 2017 care a strâns peste 570 de concurenți de toate vârstele la start. Mai important decât asta este că, în urma concursului, au fost donați 15.000 de euro Centrului de Transfuzii Sangvine Vâlcea.

Află mai multe despre ediția de anul trecut a Maratonului Olteniei

Dacă vrei și tu să participi la Maratonul Olteniei atunci înscrie-te începând cu 1 martie pe site-ul competiției.

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + 17 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.