LifeBox lansează noile meniuri LifeBox Office

De câte ori v-ați gândit să adoptați un stil de viață sănătos, dar întotdeauna ați găsit impedimente care fac mai dificil acest lucru? LifeBox a lansat și meniurile LifeBox Office și totul devine mai ușor acum. 

Dacă ar fi să ne gândim la principalul impediment în acest demers, cu siguranță timpul s-ar detașa în clasament. Zilele aglomerate de la birou, alături de programul încărcat de task-uri, pot fi principalele motive pentru care neglijăm mesele echilibrate. Așa că LifeBox vine în ajutorul tău și își diversifică oferta cu un meniu adresat celor pentru care timpul este cea mai prețioasă resursă și lansează noile meniuri LifeBox Office.

Când task-urile vă inundă agenda și căsuța de e-mailuri este mereu plină, este necesar să vă puneți ordine în program și să vă setați prioritățile. LifeBox vă ușurează acest proces când vine vorba de alimentația sănătoasă, dar savuroasă, atât de necesară pentru rezervele de energie și starea de bine.

Cu 2 mese și 2 gustăriLifeBox Office este derivat din meniurile Optim, Vegan sau Veggie-Fish, care conțin, de regulă, 3 mese & 2 gustări. Spre deosebire de ele, Office poate fi comandat în două configurații adaptate oricăror nevoi.

Varianta 1 conține mic dejun, prânz și două gustări, iar varianta 2 include prânzul, cina și două gustări. Cu variante calorice desprinse din meniurile de 1500 și 2000 kcal și cu rețete care nu se repetă timp de 21 de zile, meniul este conceput de un medic nutriționist și preparat sub îndrumarea unui chef. Precomenzile au început pe data de 19 septembrie, iar primele meniuri vor fi livrate începând cu 30 septembrie.

Odată cu lansarea meniului Office, LifeBox lansează și meniul LifeBox Keto, scăzut în carbohidrați și proteină, însă cu un procent ridicat de grăsimi. Astfel că noul meniu conține 3 mese pe zi compuse din 70 – 80% grăsimi sănătoase15 – 25% proteine și aproximativ 5% carbohidrați din totalul de calorii.

Cei care doresc să încerce meniul LifeBox Keto vor putea alege din cele două opțiuni disponibile: Standard Keto (65 – 90g proteină), potrivit pentru persoane cu un consum energetic mai mic sau Activ Keto (90 – 120g proteină), potrivit pentru persoane cu un consum energetic ridicat.

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − eleven =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.