Life Care - Vegan by Meal Balance

Life Care a lansat noul catalog de produse pentru perioada toamnă 2015 – iarnă 2016, care aduce în prim plan noi produse pentru sănătate, cu rețete originale și ingrediente din surse naturale, bogate în vitamine si substanțe esențiale pentru un organism puternic și plin de energie.

Astfel, noul catalog Life Care propune soluții naturale pentru sănătate, iar în rolul principal se află Krauter Magic SuperFood, un super-produs ce conține o combinație de 37 de ingrediente naturale care completează necesarul zilnic de vitamine pentru un organism sănătos și plin de viață, zi de zi.

Life Care

Puterea legumelor verzi și a fructelor, împreună cu aminoacizi, enzime, acizi grași și bioflavonoide se dezlănțuie sub forma tabletelor Krauter Magic SuperFood, care îmbunătățesc calitatea somnului, reglează tensiunea arterială, ajută la producerea de anticorpi, previn anemia, reglează colesterolul, susțin digestia și previn îmbătrânirea prematură a celulelor. Pentru că pofta de viață dată de natură e o sursă de bucurie!

În plus, Life Care lansează noua gamă VEGAN cu 3 sortimente de Vegan Smoothie, Protein, Detox și Green, combinații 100% naturale de fructe sau legume, sărace în calorii, pentru dimineți sau seri cu mese sănătoase și colorate. Puterea plantelor din noile smoothies gama Meal Balance acționează ca sursă de proteine, vitamine sau cură de detoxifiere, fiind excelente atat pentru persoanele cu un stil alimentar vegan, cat si pentru a echilibra un stil alimentar omnivor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.