Anca Surdu - catalog Lidl

Lista cu scuzele cele mai folosite de a nu merge la sală sau a ieși la alergare este lungă. Fie e prea frig, prea târziu, prea departe și, de cele mai multe ori, discuția cu noi înșine se termină cu: „mai bine mă uit la un film!”

După ce am descoperit însă noul catalag de la Lidl, ne-am dat seama că este extrem de greu să mai găsești o scuză, acum că poți să-ți amenajezi o mini sală chiar la tine acasă. Și asta cu mai puțin de 200 de lei.

Setează-ți mintea și trupul pentru noi obiective, pentru a te menține sănătos și a-ți îmbunătăți tonusul! Fie pentru a ajunge la o formă care atrage privirile, fie pentru activități cardio sănătoase sau antrenamente ambițioase pentru marathon, Lidl vine în întâmpinarea ta cu echipamente și aparate care să te însoțească și să te inspire în antrenament.

Iată care sunt recomandările noastre pentru tine din noul catalog Lidl.
Catalog LIDL Catalog LIDLCatalog LIDLCatalog LIDLCatalog LIDLProdusele marca CRIVIT îți oferă un nivel ridicat de calitate, sunt adaptate diferitelor tipuri de exerciții, prin caracteristicile lor funcționale și materialele inteligente din care sunt confecționate. Tot la Lidl găsești și o nouă colecție de îmbrăcăminte funcțională, în culori și croieli moderne, cu care să să te simți bine în momentul antrenamentelor tale.

Anca Surdu - catalog Lidl

Îți recomandăm un program de antrenament extrem de eficient, conținând exerciții simple, dar care te ajută să lucrezi intens fiecare grupă de mușchi. Ține-te de treabă și vei fi uimit la ce rezultate poți ajunge cu doar 10 minute de antrenament pe zi!

Anca Surdu - catalog Lidl

Și asta chiar la tine acasă unde, cu un buget minim, ai la dispoziție acum echipamentul cu care să te menții în formă. Și, da, acum chiar nu mai ai nicio scuză să nu te apuci de exerciții.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește alte articole din categoria GADGET:
Trendul anului: Intel dezvoltă Smart Athletics
Căști pentru alergare de la adidas și Monster
Under Armour și HTC lansează UA HealthBox
Tehnologie din viitor: Precision-SSS îți va schimba viața sportivă complet

Chic & fit în același timp? Da, cu Polar Loop Crystal!
Back to the future cu Skulpt Chisel
Sport Pace, cel mai accesibil model de căști sport Jabra

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.