Colecția NikeLab Gyakusou 2016/2017 - Jun Takahashi

De peste 6 ani, Nike și Jun Takahashi, fondatorul brandului Undercover, au făcut un parteneriat pentru a redefini echipamentul de alergare.

Fiecare colecție NikeLab Gyakusou are la bază ultimele invoații Nike, la care se adaugă inspirația și creativitatea lui Jun Takahashi.

Conceptul colecției pentru toamna/iarna 2016/17 reflectă abordarea Nike spre un design care să facă produsele foarte ușor de împachetat și care să ocupe cât mai puțin spațiu.

Jun Takahashi explică natura meditativă a alergării și filozofia Gyakusou încă de la începuturile sale:

Alergarea este momentul cel mai creativ pentru mine. Este normal să creez un echipament care să mă ajute să mă simt confortabil atunci când alerg pentru că fac asta în fiecare zi. Întotdeauna mi-a plăcut să-mi exprim sentimentele mele în colecțiile pe care le creez.

Mai degrabă decât să include ideea meditativă de alerga în Gyakusou, mă gândesc la a face alergarea zilnică să fie cât mai confortabilă. De exemplu, pasionații de modă pot fi inspirați să alerge purtâd colecția Gyakusou.

Unul dintre principalele obiective ale colecției Gyakusou a fost să transforme imaginea alergătorilor folosind colecții subtile care se amestcă perfect în atmosfera urbană. Am vrut să colaborez cu Nike la realizarea unei colecții de alergare pentru a mixa estetica mea de design cu funcționalitatea și tehnologia Nike.

Încă de la început am creat o paletă de culori neutră pentru colecția Gyakusou care să se potrivească atât cu peisajele urbane, cât și cu cele din natură. Am inclus în mod intenționat culorile pământului cu cele tradiționale din Japonia. Este primul sezon în care am inclus culori contrastante în gamă.

Structura buzunarelor Gyakusou a fost aproape aceeași încă de la început și sunt concepute pentru a stoca separat banii, cheile sau telefonul mobil fără a deranja alergătorul. În colecția de anul acesta am inclus fermoare Quickburst® și mânecile se pot scoate foarte ușor, dacă vremea o permite. În colaborare cu echipa NikeLab am conceput noile piese ale colecției pentru a putea fi împăturite foarte ușor și pentru a ocupa cât mai puțin loc.

Gyakusou înseamnă “alergarea cu spatele”, ceea ce și fac atunci când alerg în parc. Asta reprezintă pur și simplu spiritul meu de rebel. Nu am tot timpul un obiectiv atunci când alerg, de exemplu să mă pregătesc pentru o cursă, dar alergarea face parte din programul meu zilnic.

Pur și simplu îmi doresc să alerg tot timpul.

Colecția NikeLab Gyakusou 2016/2017 este disponibilă din 10 noiembrie pe nike.com/nikelab și în magazinele NikeLab selecționate.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria ECHIPAMENT:
adidas lansează pachetul reflectorizant pentru 3 modele de pantofi de alergare
adidas lansează UltraBOOST Uncaged Parley, pantoful de alergare produs din 11 sticle de plastic
Garmin a lansat vivofit jr., brăţara de monitorizare a activităţii copiilor
6 recomandări de la Lidl ca să ții totul sub control
adidas lansează primul produs creat în fabrica SPEEDFACTORY
[VIDEO] adidas lansează ediția specială „odds” cu doi pantofi de alergare de același fel. Ciudat, nu?
Saucony a lansat ediția limitată Kinvara Köln
Nike vine cu inovații pentru atleții profesioniști
Elvețienii de la On au lansat Cloudventure

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.