Ironman Hawaii

Legendara competiție de triatlon Ironman Hawaii nu se va desfășura anul acesta, din cauza pandemiei de COVID-19, dar organizatorii au anunțat deja o nouă dată.

Pentru prima oară în istorie finala mondială a competițiilor Ironman a fost anulată. Ironman Hawaii trebuia să se desfășoare pe data de 10 octombrie la Kailua-Kona, în Hawaii, dar organizatorii au decis să anuleze ediția din acest an din cauza pandemiei de COVID-19.

Noua dată în care se va da lupta pentru titlurile mondiale este 6 februarie 2021. Asta înseamnă și că anul viitor vom avea două ediții ale competiției de triatlon Ironman Hawaii, pentru că și etapa din 9 octombrie 2021 rămâne în claendar.

Și etapa mondială Ironman-70.3-WM din Noua Zeelandă a fost anulată, dar încă nu s-a anunțat noua dată de desfășurare.

O dată cu anunțarea noii date, s-a prelungit și perioada de calificare pentru Campionatul Mondial. Până acum sunt ocupate aproximativ 1000 de locuri, din cele 2.500 disponibile, în cursa de triatlon pe distanța de 3,86 km înot, 180,2 km bicicletă și 42,195 km alergare.

Foto: Red Bull Content Pool

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.