MSG Maraton Apuseni

Alergători de top, printre care Robert Hajnal și Viorica Henry și-au anunțat prezența la start-ul curselor MSG Maraton Apuseni din 25 mai, la care sunt așteptați 1750 de concurenți din țară și străinătate.

În data de 25 mai 2019, munții Apuseni și pitoreasca rezervație Scărița Belioara vor fi din nou gazdele îndrăgitului concurs de alergare montană msg Maraton Apuseni. Aflat la a 9-a ediție, evenimentul este organizat de Clubul Alpin Român secția Universitară Cluj, în parteneriat cu Clubul Sportiv Alpin Universitar și cu sprijinul partenerului oficial msg România.

PUNCTAJE ITRA – INTERNATIONAL TRAIL RUNNING ASSOCIATION

Atât proba de ultramaraton cât și cea de maraton rămân în continuare certificate ITRA, concurenții care încheie aceste curse primind 3 puncte ITRA (ultramaraton), respectiv 2 puncte ITRA (maraton).

Cursa de ultramaraton din cadrul msg Maraton Apuseni se numără printe primele din calendarul competițiilor de alergare montană din România. Organizatorii îi invită pe această cale pe toți cei care doresc să se pregătească pentru cursele din timpul verii, sau pe cei care doresc sa își depășească limitele și să facă tranziția de la maraton la ultramaraton, să ocupe din timp cele 100 de locuri disponibile la proba de 73,6km.

SEMINARII DE ALERGARE MONTANĂ PENTRU COMUNITATE

Anual, organizatorii msg Maraton Apuseni găzduiesc seminarii educative pe teme de alergare montană. Specialiști în medicină sportivă, nutriție și antrenament precum și sportivi cunoscuți sunt invitați la întâlnirile non-formale cu alergătorii din Cluj-Napoca. Seminariile sunt gratuite iar accesul se face în baza unei înscrieri în prealabil, pe site.

Programul seminariilor este următorul:

  • 10 aprilie 2019 / ora 18:45 / The Office Cluj-Napoca /  Discuții cu specialiști, pe teme de sănătate, despre instrumente și metode de monitorizare a stării de sănătate atunci când practicăm sporturi de anduranță.
  • 8 mai 2019 / ora 18:45 / The Office Cluj-Napoca / invitat ROBERT HAJNAL. O discuție liberă cu câștigătorul cursei de ultramaraton de la msg Maraton Apuseni 2018 și vice campion UTMB 2018.

Citește și: 6 curse de alergare la sub 0 grade Celsius…

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 15 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.