Diana Coman - Green Cola

Green Cola susține un stil de viață sănătos și te invită să faci cunoștință cu Diana Coman, fondator Runscapes.

Diana a găsit echilibrul perfect între viața de agenție și pasiunea pentru alergat. Am oprit-o puțin din fugă, ca să ne dezvăluie care sunt ingredientele esențiale pentru o alergare perfectă.

Alege o dietă cât mai echilibrată

Fiecare are propriile motive pentru care aleargă, însă ceva ne uneşte: bucuria de a alerga. Indiferent că ieșiți la o tură de Herăstrău sau că vă antrenați pentru olimpiadă, hidratarea și nutriția sunt două lucruri de care trebuie să țineți cont.

Pentru cei care iubesc dulciurile, este important de știut că zaharurile simple cresc producția de cortizon, un hormon care poate inhiba recuperarea după antrenament. Eu, pofticioasă din fire, mă orientez spre produse îndulcite cu stevia și, din când în când, mă mai răcoresc cu o Green Cola după o sesiune de alergare.

Aleargă de plăcere

Acesta este sfatul pe care îl dau oricui vrea să se apuce de alergat: dacă n-o faci cu pasiune și plăcere, o faci degeaba. Trebuie să te bucuri de fiecare minut, la fiecare pas. Și dacă ai prins gustul, să nu te oprești, să nu lași timpul să treacă, să nu renunți până nu ajungi unde ți-ai propus. Iar atunci când energia ta tinde spre zero, extractul de cafeină din boabe de cafea verde din Green Cola îți poate oferi boost-ul esențial de energie.

Green Cola

Schimbă peisajul

Noi, la Runscapes, îţi oferim ocazia să fugi în lume. Adică organizăm „minimaratoane turistice”, pentru cei care vor să se mențină în formă chiar și atunci când călătoresc.

Indiferent unde te afli – în mijlocul naturii sau pe bandă la sală, cu muzica preferată în căști sau atent la tot ce e în jurul tău, dimineața devreme sau seara, după job – ai în jurul tău toate ingredientele pentru ca alergarea ta să fie una perfectă.

Uită de grija caloriilor! Combinată cu mese sănătoase și o doză bună de mișcare în fiecare zi, Green Cola îți aduce același gust răcoritor de cola, într-o variantă mai verde și mai naturală.

Citește și: Green Cola: o cola pentru un stil de viață mai sănătos

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.