Izabel Goulart, actriță și top model, a apărut în 11 show-uri Victoria’s Secret și are o colaborarea de lungă durată cu Armani Exchange. Pe lângă asta este însă și o alergătoare convinsă.

Ne explică chiar ea de ce.

„Totul a început acum zece ani când m-am mutat de la Sao Paolo la Paris pentru a-mi începe cariera în modelling. Schimbarea asta nu a fost ușoară, nu cunoșteam limba și familia mea era la mii de kilometri depăratare. Am început să alerg pentru a putea să lupt cu toate lucrurile care mă făceau să mă simt lipsită de siguranță, dar și pentru a afla mai multe despre Paris”, spune top-modelul ce recunoaște că alergările pe străzile capitalei franceze au motivat-o zilnic și au ajutat-o decisiv să se simtă mai bine psihic și să treacă mai ușor peste momentele de dor față de cei dragi. „În momentul de față exercițiile fizice și alergarea sunt o parte esențială a persoanei mele. Când alerg, prioritatea sunt eu.”

Izabel Goulart

Pentru că are un program extrem de încărcat, Izabel Goulart nu reușește să alerge de fiecare dată dimineața la prima oră dar spune că seara nu mai ai nicio scuză: „Dacă trebuie să alerg la miezul nopții, o fac. De-asemenea, datorită job-ului meu călătoresc foarte mult astfel că alerg pe unde apuc, pe unde ajung. Îmi place să alerg pe stradă pentru că pot vizita orașele dintr-o perspectivă diferită și dacă petrec mai mult timp acolo, în fiecare zi schimb ruta de alergare.”

Izabel Goulart

Pentru a alerga, avem nevoie de mușchi puternici. De aceea, pe lângă alergarea propriu-zisă, top-modelul practică yoga și ia parte la antrenamente de forță și funcționale, Pilates și kickboxing, „Îmi place să alternez, dacă am un antrenament intens într-o zi, a doua zi voi practica ceva mai puțin solicitant”, adaugă Izabel Goulart.

Izabel Goulart

Pentru că este foarte activă pe rețelele de socializare, folosește și aplicații speciale pentru antrenamente. Mai precis: „Folosesc aplicațiile Nike+ pentru un antrenament rapid în camera de hotel, indiferent de cât timp liber am la dispoziție sau caut rute de alergare în locul în care sunt. Nu termin o alergare fără o fotografie la finalul ei, pentru că astfel le pot transmite experiența prietenilor mei, rapid, oriunde s-ar afla ei.”

Legat de rezultatele în alergare, Izabel are o deviză bună pentru noi toți: „Nu te simți presat de rezultate, distrează-te și ele vor veni.”

Izabel Goulart

Iar aici poți să o vezi și în celebrele show-uri Victoria’s Secret.

Citește și: De ce alerg: Nelly Paraschiv

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

eleven + 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.