green cola

Chiar dacă perioada sărbătorilor și a meselor îmbelșugate s-a încheiat, instinctul ne îndeamnă să dăm snooze antrenamentelor, în așteptarea unor temperaturi mai confortabile.

Green Cola te invită să dai un twist pozitiv frigului: reintră în formă chiar din sezonul rece! Noi am selectat o serie de beneficii surpriză, care te vor încuraja să practici sport în această perioadă:

Te ajută să-ți păstrezi buna dispoziție

 A părăsi căldura căminului pentru o ședință de mișcare în aer rece nu pare o decizie prea atractivă, însă endorfinele eliberate prin exerciții fac să merite efortul de a ieși din casă. Exercițiile îți pot îmbunătăți buna dispoziție oricând în timpul anului, dar mai ales iarna, când suntem mai expuși la tulburările afective sezoniere.

În cazul în care absența luminii îți induce o stare de semnolență, încearcă Green Cola. Extractul de cafeină din boabe de cafea verde îți va reda energia.

Înainte de orice antrenament, nu uita că încălzirea crește temperatura corpului și face ca sângele să circule prin organism, ceea ce te ferește de accidentări.

Sporesc rezistența plămânilor și performanța atletică

A rămâne activ în anotimpul rece este cea mai bună apărare împotriva răcelii de sezon. Exercițiile în frig măresc rezistența sistemului imunitar cu aproximativ 20-30%. Antrenamentele la rece pun presiune pe respirație, stimulând mărirea capacității pulmonare și îți antrenează organismul să utilizeze oxigenul într-un mod mult mai eficient.

Este esențial să investești în echipamente sportive speciale pentru sezonul rece. O mare parte din căldura corpului se pierde prin zona capului, de aceea este foarte important să nu alergi fără caciulă.

Cresc metabolismul

Este recomandat să-ți adaptezi alimentația nevoilor pe care le are organismul tău, indiferent de anotimp.

Atunci când temperaturile sunt scăzute, simțim nevoia de a consuma alimente bogate în grăsimi.

Din fericire, primăvara bate la ușă, astfel că putem sa ne umplem coșurile cu produse proaspete de sezon, colorate și pline de vitamine.

Un alt aspect pozitiv al antrenamentelor ”la rece” este faptul că ardem mai multe calorii, dat fiind faptul că organismul produce mai multă energie pentru a-și păstra temperatura. Combină antrenamentele cu o dietă de sezon, care te va ajuta să-ți purifici organismul și să reintri în formă.

Dacă plăcerea ta vinovată este gustul de cola, află că a apărut Green Cola, o băutură răcoritoare cu îndulcitori din planta de stevia și extract de cafeină din boabe de cafea verde, fără zahăr, conservanți, acid fosforic sau calorii.

Savurează gustul delicios de cola, acum într-o formulă green, cu ingrediente și îndulcitori naturali.

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − nine =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.