Magnesium 400 + B-complex

Când vine vorba despre importanţa magneziului în dieta noastră zilnică, experţii în sănătate şi nutriţie au declarat unanim: este foarte important ca nivelul acestui mineral să fie la cel optim.

În corpul uman, magneziul este implicat în sute de procese metabolice, iar o deficiență cronică, chiar şi pe termen scurt, are ca efect scăderea considerabilă a stării de sănătate şi a calităţii vieţii.

Magneziul este atât de polivalent încât este folosit în sisteme diferite, cum ar fi sistemul osos, cardiovascular, imunitar, energetic, muscular şi nervos. Poate că denumirea “panaceu universal” este puţin exagerată, însă cu siguranţă suplimentarea cu magneziu trebuie tratată cu prioritate, atât pentru evitarea problemelor de sănătate cât și pentru prevenirea lor.

De ce trebuie să ne suplimentăm dieta cu magneziu de la farmacie? În primul rând pentru că a-l obţine doar din mâncare este incomod şi puţin probabil pentru mulţi dintre noi, puţini fiind cei care îşi monitorizează alimentaţia cu fiecare gram. În al doilea rând, pentru că organismul uman nu poate produce singur magneziu şi implicit are nevoie de el din surse externe.

Magnesium 400 + B-complex este un supliment alimentar ce conţine într-un singur plic doza zilnică de magneziu recomandată pentru adulţi. Suplimentar, acesta este îmbogăţit cu un complex de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12), necesare pentru producerea de energie, precum și pentru sinteza de noi celule și reînnoirea celor deteriorate.

Pentru sportivi, indiferent de activitatea practicată, magneziul trebuie să se afle în vârful listei de priorităţi când vine vorba de alimentaţie şi suplimentare. Musculatura, sistemul osos, legăturile neurologice – toate folosesc din plin acest mineral, iar când acesta nu se afla în corp în cantităţi suficiente, performanţele scad şi starea generală de sănătate este afectată.

O soluţie rapidă şi comodă de a scăpa de această grijă este Magnesium 400 + B-complex de la Alkaloid: un singur plic administrat în gură şi te poţi antrena fără grijă, rezolvand astfel problema deficitului de magneziului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.