Nike LunarEpic Low Flyknit 2

Sunt momente in care trebuie sa schimbi perspectiva asupra lucrurilor pentru a deschide calea pentru inovatie. Din acest motiv, echipa care a dezvoltat pantoful de alergare Nike LunarEpic Low Flyknit 2 a cerut feedback de la un grup special de alergatori: femeile.

Dar echipa nu a dorit doar sa inceapa de aici. Ei au vrut sa dezvolte nou model pornind de la aceste informatii, pentru a realiza un pantof de alergare mai bun pentru toti alergatorii, nu doar pentru femei.

Prima decizie luata a fost ca mostrele pentru testare sa fie realizate masura 39, doar pentru femei, fata de masura 44 folosita in mod uzual. Facand acest lucru au obtinut noi informatii si au definit detalii care altfel ar fi scapat neobservate, practic au schimbat intrega perspectiva asupra procesului de proiectare.

Modul de abordare asupra designului a fost si el schimbat. Plecand de la talpa Lunarlon, echipa s-a concentrat asupra fetei realizata cu tehnologia Flyknit.

Folosind informatiile obtinute de la alergatoare, au fost reproiectate suprafata superioara si profilul din zona gleznei, rezultand o silueta diferita de cea traditionala. Pantoful este acum nu doar mai bun, arata si mult mai bine.

Realizarea unui succesor pentru un pantof de alergare deja consacrat a fost o provocare majora. Dar gandind si dezvoltand produsul, in special in jurul feedback-ului primit de la femei, echipa a reusit sa se autodepasesca.

Rezultatul este pantoful de alergare Nike LunarEpic Low Flyknit 2, care asigura o alergare lina si este atat de confortabil incat pare ca alergi relaxat, fara efort, indiferent de nivelul de pregatire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

seven − 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.