Huawei TalkBand B3

Huawei a lansat TalkBand B3, o brățară inteligentă cu o cască Bluetooth incorporată, cae combină productivitatea și conectivitatea cu designul subțire și modern.

TalkBand B3 este construită din materiale premium, precum pielea naturală, oțel inoxidabil și sticlă Gorilla Glass 3.

Acest accesoriu fashion le permite utilizatorilor să rămână conectați datorită tehnologiei Bluetooth 4.2, funcțiilor pentru email și mesaje, sincronizării cu smartphone-ul și capabilităților de monitorizare a stării de sănătate.

Mai mult, microfonul dual incorporat în cască, precum și tehnologia de reducere a zgomotelor de fundal îmbunătățesc calitatea apelurilor, filtrând zgomotul de fundal și livrând un sunet mai clar.

Huawei TalkBand B3 poate fi personalizat pentru a se adapta caracteristicilor unice ale fiecărui utilizator, fiind disponibil în 3 variante de stil: Activ, Clasic și Elite.

Huawei TalkBand B3 beneficiază de designul modern și elegant al versiunilor anterioare TalkBand introducând și elemente noi, precum materiale premium pentru brățară și cadran.

Cadranul dispozitivului, din oțel inoxidabil, este inspirat de creațiile designerului industrial Tom Dixon și ale designerului de modă Issey Miyake. TalkBand B3 are un ecran curbat ce beneficiază un strat protector anti-amprente și zgârieturi.

Huawei TalkBand B3 este proiectat să ofere conectivitate constantă datorită celor mai noi specificații Bluetooth, a căștii ușoare și a sincronizării wireless cu smartphone-ul. Ecranul AMOLED al dispozitivului are o rezoluție de 80 x 128 pixeli și este protejat de sticlă. Compatibil cu sistemele de operare iOS și Android, TalkBand B3 integrează cu ușurință cele mai populare aplicații.

TalkBand B3 are o baterie de 91mAh și se încarcă în 1,5 ore, oferind 5,5 ore pentru apelare, până la 4 zile de utilizare normală și șase zile de standby.

Performanța dispozitivului este optimă pentru funcții legate de sănătate și de fitness, inclusiv o monitorizare mai precisă a activității (calcularea numărului de pași sau a caloriilor), a obiceiurilor de somn și notificări pentru combaterea sedentarismului.

Și că vorbeam de fashion, Huawei TalkBand B3 va fi disponibil în 3 variante de stil: Activ, Clasic și Elite. Varianta de stil Activ cu 2 versiuni de culoare – alb și negru, va avea prețuri începând de la 169€.

Varianta de stil Clasic cu 2 versiuni de culoare – bej si maro, va avea prețuri începând de la 199€, iar varianta de stil Elite va fi disponibilă în varianta de culoare gri, având prețuri începând de la 249€.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.