Team HOSPICE

HOSPICE Casa Speranței participă și anul acesta, pe 9 octombrie, la Maratonul București Raifeissen Bank ca organizație beneficiară.

Alergătorii se pot înscrie prin intermediul team.hospice.ro la una din cele patru curse, susținând astfel serviciile de îngrijire paliativă oferite de fundație copiilor și adulților care suferă de boli incurabile.

2016 este ce de-al nouălea an în care organizația se alătură celui mai mare eveniment sportiv din Capitală, organizat de Bucharest Running Club.

La ediția din 2015, au participat peste 500 de alergători, dedicând efortul lor pacienților afectați de un diagnostic necruțător, iar fondurile strânse cu aceasta ocazie au depășit 60.000 de euro.

Cei care doresc să alerge la maraton în cadrul Team HOSPICE o pot face completând un formular pe team.hospice.ro.

Alergătorii pot susține organizația strângând fonduri prin intermediul platformei de fundraising Galantom.

De asemenea, companiile pot susține organizația prin sponsorizări sau pot suporta taxele de înscriere ale propriilor angajați.

Anul acesta, mesajul Team HOSPICE se concentrează pe ideea de echipă în care toți alergătorii sunt câștigători pentru că aleargă pentru o cauză comună, depășindu-și recordul personal de bunătate, datorită efortului de susținere a serviciilor de îngrijire paliativă.

Înainte de concurs, alergătorii Team HOSPICE vor fi invitați să completeze online un chestionar pe baza căruia va fi calculat un „indice personal de bunătate”, iar în ziua cursei, la cortul HOSPICE din Piața Constituției, vor primi câte o „diplomă de bunătate” personalizată.

Despre HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară, care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizația își desfășoară activitatea în Brașov și București, îngrijind copii și adulți diagnosticați cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria POVEȘTI:
ULTRA 6633: Tibi Ușeriu, Andrei Roșu și Vlad Tănase au făcut nopți albe ca să treacă primii linia de sosire
Alexandru Corneschi a câștigat aur la semimaratonul de la Viena
Barkley Marathon: omor din culpă sau sinucidere?
Stop watching, start running!
O zi de antrenament cu Diana Munteanu și Paul Dicu
Paavo Nurmi, finlandezul zburător

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.