Halfoween Challenge

Să începi proiecte sau un business nou în această perioadă este cu siguranță o provocare. Însă pentru Legendary Sports provocările sunt chiar motorul business-ului. 

Chiar înainte de declanșarea pandemiei s-a născut Ultra Race Romania, un proiect care urma să întâmpine alergătorii cei mai perseverenți din toată lumea, acei oameni care au dus alergarea nu doar la un maraton sau ultramaraton, ci la câteva zile de alergare multi-stage. Desigur, pentru a adăuga un pic de sare și piper, survival mode pare o alegere potrivită, nu?!

V-am mai povestit aici despre cum s-a desfășurat anul acesta Ultra Race Romania Virtual. Chiar dacă regulile COVID-19 nu au mai permis susținerea concursului fizic, organizatorii au găsit o soluție prin care au prezentat peisajul mirific în care ar fi alergat competitorii cât și stările prin care au trecut cei prezenți pe traseul de 250 de kilometri și peste 11.000 m elevație.

Ce a rămas un mister însă este ce se întâmplă după ce toți acești kilometri vor fi parcurși. Pentru că organizatorii ne asigură că linia de finish nu e finish-ul experienței.

Halfoween Challenge 2020

Astfel, de la alergători până la voluntari și organizatori, cu toții se vor îmbarca într-o experiență ce va surprinde istoria și tradițiile țării și vreme de două zile își vor recupera forțele în zona Sinaia-Brașov. Dracula a devenit un simbol internațional al țării noastre și nu putea lipsi o vizită la castelul Bran. Tainele vor fi dezvăluite de către Ovidiu Neacșu, explorator înfocat al poveștilor din spatele…poveștii.

Pentru a spune povestea acestei excursii în stilul lor caracteristic, organizatorii au lansat o nouă provocare: Halfoween Challenge, o cursă virtuală internațională de 21 de kilometri în noaptea cea mai terifiantă a anului: Halloween. Pe 31 octombrie, din orice colț al lumii ar fi, alergătorii pot lua startul, gratuit la un semimaraton care îi va purta prin misterele fascinantului conte Dracula.

De “ilustrarea” acestei aventuri se va ocupa Podu’ Stricat, o echipă de oameni ai muntelui care nu pierd niciun moment pentru a imortaliza priveliștile incredibile din munții noștri.

Așadar, în noaptea cea mai terifiantă a anului, pe 31 octombrie, ne legăm șireturile la încălțările de alergare și vom sprinta ca și cum însuși Dracula ne-ar urmări.

Detalii și înscrieri se pot face aici, până pe 30 octombrie, ora 20:00 CE: http://bit.ly/URRHalfoween.

Chiar dacă este o cursa virtuală, nu vor lipsi premiile. Trisport România, primul magazin cu specific de triatlon, specializat pe produse pentru înot, alergare și bicicletă, importator oficial Garmin si 2XU  în România, va oferi prin tragere la sorți 6 premii în valoare de 100 de euro în echipament de alergare.

Ce moment mai bun putea fi pentru a descoperi legendele faimosului Dracula și mai ales pentru a demonstra încă o dată că pasiunea pentru alergare unește oamenii, oriunde s-ar afla ei în lume?

Nu rata înscrierile aici: https://bit.ly/URRHalfoween.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.