Green Cola

Se spune că, pentru a-ți menține un stil de viață sănătos, trebuie să faci sacrificii. Și să renunți la gusturile care îți plac. Să fie acesta un truism modern?

Pe măsură ce oamenii devin tot mai preocupați de o alimentație sănătoasă, producătorii vin în întâmpinarea nevoilor consumatorilor. Iar acesta nu poate fi decât un lucru pozitiv, pentru că este dovada interesului sporit față de un segment din ce în ce mai important, care nu poate fi ignorat.

Atunci când oamenii vor să aibă un stil de viață sănătos, merită produsele potrivite. Produse noi și inovatoare, în care prezența sau absența oricărui ingredient are un scop și o cauză. Produse care își asumă misiunea de a susține atitudini sănătoase și care urmăresc să schimbe ceva în bine.

Recent, piața românească de băuturi carbogazoase a fost reîmprospătată de Green Cola. O nouă băutură răcoritoare, cu o promisiune și o misiune incredibil de atractive: să ofere gustul inconfundabil de cola în cel mai natural mod posibil.

Sună prea bine pentru a fi adevărat? Îți prezentăm trei caracteristici care ne-au convins că Green Cola este o inovație în materia băuturilor de tip cola și că nu poate fi comparată cu nicio rețetă anterioară.

doza Green Cola

Îndulcită natural cu stevia

Stevia este un îndulcitor natural extras din frunzele plantei Stevia Rebaudiana. Frunzele de stevia conțin un îndulcitor natural cu valoare calorică 0, dar cu o putere de îndulcire de 150-200 de ori mai mare decât zahărul. Stevia nu conține zahăr și nu are calorii, ceea ce o face ideală pentru persoanele cu diabet.

Cu o notorietate în creștere pe piețele vestice, stevia este folosită ca îndulcitor de mai bine de 1500 de ani, în America de Sud. De asemenea, este folosită în Japonia încă din 1970, iar acum reprezintă aproximativ 50% din piața de îndulcitori de acolo.

Conține cafeină din boabe de cafea verde

Spre deosebire de alte băuturi tip cola, cafeina conținută în Green Cola este obținută doar din culturile de cafea verde. Acest lucru înseamnă că acidul clorogenic din cafea nu este diminuat prin prăjire, ci se menține în starea sa naturală, benefică pentru organism.

În plus, Green Cola se asortează foarte bine cu sportul pe care îl practici. Cafeina din boabele de cafea verde îți va activa metabolismul și starea de bine, în timp ce stevia te scapă de grija caloriilor.

Gustul inconfundabil de cola, și la dietă

Gustul inconfundabil de cola nu mai e o plăcere vinovată la dietă, pentru că Green Cola are zero zahăr și zero calorii. Se servește rece, combinată cu mese sănătoase și o doză bună de mișcare în fiecare zi.

Pe lângă toate aceste ingrediente, îndulcitori și arome naturale, merită să aruncăm o privire și asupra ingredientelor pe care nu le vei găsi în această băutură. Green Cola este singura băutură de tip cola care a eliminat din compoziția sa conservanții, zahărul, fructoza, aspartamul și alte ingrediente nocive, precum acesulfam K și ciclamatul de sodiu.

Încearcă și tu gustul schimbării!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.