Nike HyperAdapt 1.0

Nike prezintă HyperAdapt 1.0, pantoful care simte când ești gata să-ți începi activitatea și… se strânge singur pe picior. Da, nu este o nebunie și nici nu visați, asta este o știre din martie 2016.

HyperAdapt 1.0 folosește o soluție tehnică ce pare desprinsă din filmele SF – folosește elemente digitale, electrice și mecanice, pentru a îmbrăca piciorul în mod automat. Parcă am văzut ceva similar în filmul “Înapoi în viitor”, nu?

CITEȘTE ȘI: Primul număr al revistei RUNNING MAG este acum disponibil în rețeaua magazinelor Inmedio

Imediat ce dorești să te relaxezi, poți folosi butoanele de pe lateralele pantofilor pentru a-i descheia. Desigur, operațiunea de strângere, închidere, strâns pe picior, cum vreți să îi spuneți poate fi realizată tot din butoanele de pe lateral, manual.

Noua tehnologie Nike a fost prezentată în premieră mondială la evenimentul Global Innovation Summit de la New York iar prezentarea a fost condusă de designerul Nike Tinke Hatfield și șeful pe sisteme inovatoare al companiei (da, există așa ceva) – Tiffany Beers, care explică sistemul de funcționare al pantofului HyperAdapt 1.0: “Când te încalți, călcâiul va atinge un senzor și sistemul va strânge automat pantoful pe picior.”

CITEȘTE ȘI: Cinci evenimente de alergare, programate în 2016, în cadrul platformei RUNFEST

Tinke Hatfield a adăugat, permițându-ne să visăm și mai mult la pantofii viitorului: “Nu ar fi minunat ca în viitor să te încalți cu un pantof care să simtă singur când ai nevoie să fie mai strâns sau mai liber pe picior? Sau să se strângă automat, într-o fracțiune de secundă atunci când ai nevoie de asta la o manevră mai rapidă? În această direcție ne îndreptăm, produsele noastre vor deveni vii”.

Din păcate, Nike nu a dat detalii despre când va deveni acest pantof disponibil în serie mare și cam cât ar costa tehnologia asta.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria PANTOFI DE ALERGARE:
Cu adevărat epic: Nike LunarEpic Flyknit
Under Armour a prezentat Speedform Gemini 2
Se potrivește perfect: Reebok ZPump Fusion 2.0
Mizuno a prezentat noul pantof de alergare Synchro MX
Talpa Fresh Foam de la New Balance este acum și pe modelul 1080
adidas dezvăluie tehnica de producție inovatoare Futurecraft Tailored Fibre
adidas lansează PureBOOST X, un pantof de alergare destinat femeilor
Puma Speed 600 IGNITE. Disponibili de la 1 februarie!
Un nou pantof de alergare de la elvețieni: On Cloudflyer 2016

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.