Inspiraţi probabil de succesul jocului Pokemon GO, care a scos din camere neaerisite o grămadă de puşti şi puştoaice, oamenii de la Garmin s-au gândit să transforme unul din gadgeturile preferate ale adulţilor într-o jucărie utilă şi celor mai mici membri ai familiei.

Brăţările de monitorizare a activităţilor zilnice nu mai sunt o noutate la încheieturile multor aspiranţi la un stil de viaţă sănătos, fie ei sportivi veterani sau recreaţionali sezonieri.

CITEȘTE ȘI: Mimi Kirk: „Regimul vegan este potrivit și pentru alergători”

Însă ce facem cu următoarea generaţie? Cu prichindeii care deja sunt atraşi irezistibil de magia jocurilor pe calculator şi de confortul canapelei din sufragerie? Îi dotam şi pe ei cu brăţări, normal!

Garmin vivofit jr. este o brăţară care înregistrează toate activităţile celor mici şi le transfera spre monitorizare unei aplicaţii dedicate din telefonul părinţilor.

Numărul de paşi, calitatea somnului şi în general orice tipar de mişcare a purtătorului brăţării este înregistrată şi contorizata de vivofit jr., pentru ca părinţii responsabili să fie siguri că cele 60 de minute zilnice dedicate mişcării sunt îndeplinite şi chiar depăşite.

CITEȘTE ȘI: Toamna este anotimpul perfect pentru alergare

Aplicaţia poate fi programată să deblocheze meniuri amuzante şi captivante imediat ce timpul de joacă outdoor a fost atins, sau poate genera provocări şi concursuri pentru toate familia.

Bateria cu o anduranţă garantată de minim 1 an face ca vivofit jr. să rămână aproape în permanenţă ataşată celor mici, cele cinci culori disponibile transformând brăţara nu numai într-un instrument util (indică ora, data, avertizează asupra lipsei mişcării într-o anumită perioadă de timp, rezistă la apă) dar şi într-un accesoriu de modă.

Brăţările au dimensiuni adaptabile tuturor circumferinţelor încheieturilor iar preţul din SUA este de 79,99 USD, un cost mic când îl pui în balanţă cu sănătatea şi dezvoltarea viitoare a micuţilor.

CITEȘTE ȘI: Păltiniș 1000: prima cursă de sprint în urcare pe distanța de 1.000 metri

Cine ştie câţi campioni olimpici vor debuta în sportul care îi va consacra inspiraţi de vivofit jr.? Sperăm că foarte mulţi!

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria GADGET:
Polar a anunţat lansarea unui smartwatch foarte deștept: Polar M600
Huawei TalkBand B3, fashion și tehnologie
Yogasmoga vine cu pantalonii de alergare… cu buton de panică!
Pebble Time Round, cel mai ușor și subțire smartwatch, vine în exclusivitate în oferta Orange
Nou de la Garmin: fēnix 3 Sapphire HR
Vrei să iei lecții de alergare de la un campion olimpic? Kuaiwear îți transformă visul în realitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

sixteen + nine =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.