Star Wars - Running

Premiera Star Wars în cinematografe a fost un succes inclusiv în România, unde s-au strâns peste 1 milion de euro în primul weekend de difuzare. Și noul film a inspirat pe toată lumea. Inclusiv pe alergători.

Dacă sunteți cât de cât conectați la fenomenul de running probabil știți deja că mai mulți aergători din America au lansat anul trecut un curent deocheat al traseelor de running pe care le folosesc… mai precis, ei își planificau rutele în așa fel încât după alergare, pe harta aplicației să se afișeze diverse organe sexuale… de diverse mărimi… adică lungimi, desigur, în funcție de plămânii fiecăruia… cât de ciudat sună asta, știu…

Ei bine, se pare că poți fi și mai serios cu rutele pe care alergi și care îți apar în aplicație… mă rog, adăugați ghilimele la „serios” pentru că iată ce face un director de creație din Portland, Gene Lu. Probabil fără prea multă ocupație de Sărbători, el a desenat și share-uit pe contul său de Instagram rute de alergare ce reprezintă diverse simboluri cheie din Star Wars… adică dacă locuiești în Portland poți urma instrucțiunile lui Gene și cu ajutorul aplicației Nike+ poți urma trasee de alergare în forma capului lui Darth Vader, a capului unui Stormtrooper, a unei siluete de robt AT-AT sau a unei nave de luptă TIE. E clar că Lu e fan Dark Side, nu?

Unde alergăm: S-KARP UrbanTrail Sinaia

Star Wars - Running 1Star Wars - Running 3Star Wars - Running 2

Star Wars - Running 4

CITEȘTE ȘI: Fabletics te salvează de momentele neplăcute din timpul antrenamentului

Pentru că Lu este foarte pasionat, îți oferă link pe contul său de Instagram și către Dropbox unde găsești fotografii cu rutele pe care vei alerga. Nu te grăbi să sari la alergat decât dacă ești antrenat pentru că rutele sunt destul de lungi… Adică pentru TIE alergi vreo opt kilometri, Stromtrooper și AT-AT 16 respectiv vreo 20 și desigur… ruta șefului – Darth Vader este cea mai lungă – aproape 26 de kilometri.

Nu are rost să călătorești până la Portland pentru a te bucura de chestia asta creativă, ai putea să încerci să faci o rută de alergare Star Wars chiar în orașul tău, nu?

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria MOTIVAȚIE:
“Nu mai am chef azi”, sau ce facem când ne scade motivaţia de a alerga
Cum să rămâi motivat când alergi
Motivația în sport
Gatorade te motivează să nu renunți după șase săptămâni
Saucony mizează pe experiențele alergătorilor pentru noua campanie „Find Your Strong”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ten − 7 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.