fii pe coperta

Kilometrii pe care îi vei alerga în 2018 te pot ajuta să ajungi pe coperta ultimului număr RUNNING MAG din 2018. Cum? Răspunsul este foarte simplu.

Intră pe http://runningmag.ro/fiipecoperta/ și înscrie-te, începând cu data de 8 martie, în competiția noastră. Vom face un clasament pe baza numărului de kilometri parcurși în competițiile de alergare în perioada 1 ianuarie – 1 decembrie 2018 și dacă ai alergat cel mai mare număr de kilometri, atunci vei termina anul viitor pe coperta RUNNING MAG.

Înscrierile pentru concurs încep în data de 8 martie și se închid în
data de 1 decembrie 2018 la ora 23:59. Sunt luate în calcul toate competițiile la care ai participat sau vei participa în perioada 1 ianuarie – 1 decembrie 2018,  care respectă criteriile de verificare ale listelor de participanți și rezultatele finale înregistrate. Kilometri alergați la fiecare concurs se vor aduna până la finalul perioadei de concurs, iar dacă ai cei mai mulți kilometri în dreptul numelui tău te invităm la ședința foto pentru coperta unui număr special RUNNING MAG.

Avem și numeroase premii constând în produse care îți vor face viața de alergător mai frumoasă, premii pe care le vom anunța treptat pe toată perioada desfășurării competiției.

Se pot inscrie in acest concurs numai persoanele fizice cu domiciliul sau reședința în România și care, la data de 1 ianuarie 2018 au împlinit vârsta de 18 ani.

Înscrie-te și tu pe http://runningmag.ro/fiipecoperta/

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.