Aleargă în 9 octombrie la una dintre cursele Maratonului București Raiffeisen Bank îmbrăcat în cea mai FUNny costumație pe care o ai, invită-ți prietenii să te susțină pe Facebook și poți câștiga o excursie de 2 persoane in Kenya*. Dacă îți plac călătoriile, ai stofă de aventurier și mai esti și FUNny, atunci nu rata această șansă senzațională de a vizita locuri fabuloase din Africa.

Funtrip și Bucharest RUNNING CLUB încurajează stilul de viață activ și te invită să alergi în 9 octombrie în stil funny la cel mai mare eveniment de alergare stradală al anului – Maratonul București Raiffeisen Bank.

Regulamentul concursului:

Fii FUNtastic de FUNny și aventura va alerga pe urmele tale. Funtrip te susține în cursa Bucharest Marathon și premiază alergătorul cu costumația cea mai FUNny. Ce trebuie să faci?
1.    Fă-ți o poză îmbrăcat în costumație FUNny în Piața Constituției în fata porții de sosire, după ce ai alergat la una dintre competițiile pentru adulți din cadrul Maratonului București din 9 octombrie  (probele admise: maraton, semi-maraton, ștafetă, cursa populară); poza ta trebuie sa fie cu numărul de concurs de la cursa la care ai participat și cu medalia de finisher.
2.    Încarcă poza pe pagina de FB a Maratonului București Raiffeisen Bank – https://www.facebook.com/BucharestMarathon cu mesajul: „Îmi doresc să câștig excursia în Kenya oferită de Funtrip la Maratonul București pentru că….”
3.    Îndeamnă-ți prietenii să-ți dea LIKE la poză.

Alergătorul cu cel mai mare număr de LIKE-uri strânse până în data de 19.10 ora 23:59, va primi premiul de aventurier: 1 excursie de 2 persoane în Kenya, oferită de Funtrip.

Următorii 20 de participanți vor primi o reducere de 100 euro la oricare 1 excursie cu Funtrip. (verifică ofertele pewww.funtrip.ro)

Concurenții sunt invitați la scenă în Piața Constituției pentru poze de grup și interviuri în 9 octombrie la ora 9:50 și/sau la ora 14:00.*

Festivitatea de premiere va avea loc la Gala Bucharest RUNNING CLUB ce va fi anunțată ulterior.

Condiții obligatorii de participare și validarea concurentului: să aibă minim 18 ani; să fie înscris cu toate datele personale pe site-ul www.bucuresti-maraton.ro; concursul este disponibil tuturor participanților rezidenși în România; să participe costumat la una dintre probele alese ale evenimentului; să monitorizeze numărul de like-uri primite și să trimită pe 20 octombrie un print screen cu aceste like-uri la adresa alexandra.tatar@abrc.ro. În cazul în care mai mulți concurenți obțin același număr de like-uri, departajarea se va face prin tragere la sorți (Random.org)

* https://funtrip.world/kenya-2017/
* aceasta nu este o condiție obligatorie pentru câștigarea concursului.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria INTERVIU:
De vorbă cu Martin Zmelik, CEO al Grupului CEZ în România, despre Maratonul Olteniei
Alessandro Zanardi se pregătește pentru Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro
Carmen Brumă: „Pregătirea pentru primul maraton a durat 11 luni”
Fără Asfalt la Munte. Povestea “fără mască” a unuia dintre cele mai frumoase concursuri din România
Alex Diaconu la 6’ de recordul național al probei de triatlon pe distanță lungă
Daniela Cîrlan vorbește despre Jocurile Olimpice, despre programul ei de pregătire, despre strategie și motivație

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.