Kevin Hart

Dacă nu îl urmărești deja pe rețelele de socializare unde este prezent, ai face bine să începi să o faci: Kevin Hart, celebrul comedian și actor american este foarte distractiv și te poate motiva să ieși la alergare în fiecare zi.

Nu doar în filme sau în spectacolele de stand-up organizate peste tot în lume. Epuizat de viața pe care o duce în această perioadă – filmări, lansări de filme, diverse apariții de promovare,

Kevin Hart a decis că NU este momentul să-și ia un concediu ci să se întărească… prin antrenamente. Alimentat de o filozofie “fără scuze, fără zile libere”, Hart promite să se antreneze fără oprire timp de un an.

În fiecare zi, antrenamentele sale tip circuit încep de la ora 05:30 și i-au câștigat deja și mai mulți fani care se declară impresionați de progresul său. Se pare că de la stand-up la flotări și planks nu e decât un pas, trebuie doar să vrei și să o faci. Cum scrie pe tricourile lui Kevin Hart de la antrenamente: “Just do it”.

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.