Vlad Pop

În 2018, Vlad Pop va alerga 3.200 km la etapele din Ultra Trail World Cup, pentru ca 320 de copii diagnosticați cu cancer să poată participa gratuit în tabăra MagiCAMP. Pentru efortul și faptele sale extraordinare, Vlad Pop este EROUL NOSTRU.

Vlad Pop este din Cluj și prin tot ceea ce face încearcă să susțină proiectul MagiCAMP. La fel ca în 2017, anul acesta Vlad Pop va alerga pentru ca 320 de copii diagnosticați cu cancer să aibă câteva momente de bucurie în tabăra MagiCAMP.

„În septembrie 2015, am participat ca voluntar în tabăra MagiCAMP pentru copiii cu afecțiuni oncologice și am rămas marcat de pofta de viață și de bucuria acestora. Atunci, mi-am propus să dau un sens alergatului meu și să ajut cât mai mulți copii să participe gratuit în această tabără magică”, spune Vlad Pop.

Are un proiect extrem de ambițios, care a început deja în ianuarie, cu prima etapă a sezonului din Ultra Trail World Cup, programată în Hong Kong. A fost o cursă de 100 de kilometri, pe care a terminat-o cu un rezultat aproape de top 100. În februrarie, a alergat în cursa Transgrancanaria HG din Spania și în toate celelalte etape programate până acum în claendar.

„Doi ani la rând, am alergat la mai multe competiții din România și am reușit să fac cunoscută cauza copiilor cu afecțiuni oncologice. Am ales să alerg în mai multe țări astfel încât să se audă în cât mai multe locuri despre MagiCAMP. În felul acesta, sperăm să se implice cât mai mulți oameni și companii din întreaga lume. Vor fi competiții mult mai grele, dar știu că pașii mei vor da aripi copiilor și că voi parcurge 3.200 de kilometri până la 31 decembrie 2018. M-am antrenat mai mult, iar motivația copiilor pentru care alerg îmi dă putere”, a spus Vlad Pop, atunci când a anunțat proiectul.

Pentru acțiunile sale prin care încearcă să strângă cât mai multe fonduri pentru MagiCAMP, dar și pentru provocarea de a parcurge 3.200 km la competiții de top din întreaga lume, Vlad Pop este EROUL NOSTRU.

Pentru a aduce o bucurie unor copii cărora cancerul le-a furat copilăria, poți dona și tu o sumă oricât de mică, prin transfer bancar în contul deschis la ING BANK: RO13INGB0000999905454114, pentru Asociația MagiCamp.

Citește și:  Alergare: performanța stă în detalii

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine + 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.