Elisha Nochomovitz

Maratonul de la Paris s-a amânat pentru luna octombrie, dar în plină perioadă de distanțare socială în Franța, din cauza epidemiei de coronavirus, Elisha Nochomovitz a alergat distanța unui maraton în propriul balcon.

Începând cu data de 17 martie, după intervenția președintelui francez Emmanuel Macron, francezii au intrat în izolare, distanțându-se social și limitând la minimum deplasările.

Francezii mai pot ieși din casă doar pentru strictul necesar, urgențe medicale, ajutorarea unor alte persoane, plimbarea câinilor de companie și ieșiri individuale pentru a face mișcare, dar doar în jurul casei.

Toate acestea, plus amânarea Maratonului de la Paris pentru luna octombrie au fost vești dureroasă. Mai ales pentru cei care s-au pregătit intens să cucerească străzile Parisului și să își depășească recordurile anterioare sau doar să ajungp la linia de finish.

Elisha Nochomovitz, 32 de ani, a găsit însă modalitatea de a alerga totuși la Paris pe distanța unui maraton. În propriul balcon ce măsoară 7 metri.

Francezul, un alergător pasionat, a avut nevoie de 6 ore și 48 de minute pentru a parcurge distanța de 42,2 km.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🌟Marathon-Man 🌟 RunHappyTeam🇲🇫 (@elisha_nochomovitz) on

“Am alergat aproape 7 ore în baconul meu ce măsoară 7 metri în lungime și 1 metru lățime. Cam 6000 de ture dus-întors! Aveam posibilitatea să ies să alerg pe această distanță în jurul blocului, dar dacă toți am fi făcut acest lucru, am fi fost mult prea multe persoane afară…

Ni s-a spus să rămânem acasă și așa am și făcut. Dar pentru a demonstra că nu există scuze pentru a ieși afară, nesocotindu-i în primul rând pe cei care luptă cu virusul în linia întâi, am găsit această soluție.

Scriu acum la cald, după ce m-am învârtit 7 ore în balcon… mi se cam îngrămădesc toate ideile în cap și mi-e puțin rău hahaha… dar vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și susținere pe tot parcursul acestei zile”, a declarat Elisha Nochomovitz, pe pagina sa de Instagram.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.