BTR Series

Duminică, 24 aprilie, toți alergătorii sunt așteptați în pădurea Băneasa la ediția de primăvară a evenimentului Băneasa Trail Run, powered by Băneasa Shopping City.

Organizatorii lansează o nouă provocare de a alerga pe unul dintre cele doua trasee de poveste din padure: cel de cros – 10,5 km, sau cel de semimaraton – 21 km. Peste 400 de participanti au fost confirmati. Locurile disponibile sunt limitate la 750. Deși traseul urmează aceeași potecă, peisajul va fi diferit primăvara față de ediția precedentă de iarnă. Chiar și alergătorii cu experiență pe acest traseu vor avea nevoie să folosească marcajul oficial pentru orientare.

Comunitatea din jurul evenimentului Băneasa Trail Run devine din ce în ce mai numeroasă. Acest lucru reprezintă pentru noi o mare bucurie, dar și o responsabilitate. Vom oferi alergătorilor aceeași experiență, dar vom schimba anotimpul.”, a declarat Vlad Mihalache, președintele Asociației Trăiesc Sănătos.

Până pe 28 februarie, înscrierile pot fi achitate exclusiv online, cu cardul bancar. Taxele de înscriere pornesc de la 75 de lei și ajung pana la 120 de lei în funcție de numărul de locuri ocupate.

Kitul de concurs va conține un produs special pentru alergare, bidon de hidratare și baton energizant de la PowerBar, numărul de concurs personalizat, cip de unică folosință. Fiecare alergător va primi medalie de finisher.

,,Băneasa Trail Run inseamna provocare, prietenie si aventura. Sunt 3 cuvinte cheie pe care le vom folosi in cele 3 editii de anul acesta. Fiecare alergator are motivatia lui pentru care vine sa alerge la Baneasa Trail Run. De la organizare, traseu memorabil pe potecile padurii, pana la prilejul de a iesi cu prietenii la aer curat, fara sa plece de fapt din Bucuresti, a declarat Theodor Manolache, Partener al Running Media Consulting.

Pentru ca evenimentul este în ziua de Florii si este dezlegare la peste, participantii pot opta pentru o portie de saramură de crap cu mămăliguță la finalul cursei.

Acțiunea de ecologizare a pădurii Băneasa va continua și la aceasta ediție. Ea va avea loc în data de 3 aprilie, iar organizatorii și-au propus să depășească volumul de 20.000 de litri de deșeuri adunat anul trecut.

Pentru acomodare, alergătorii sunt invitați la antrenamente oficiale pe traseul de cros în datele de: 13 martie, 27 martie și 10 aprilie.

Următoarele două ediții vor avea loc pe 4 septembrie (Băneasa Autumn Trail Run), respectiv 11 decembrie (Băneasa Winter Trail Run).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.