Vrei să primești echipament sportiv gratuit de la Vollebak pe viață? Atunci pregătește-te să pleci în expediție pentru a căuta cel mai tare card de discount emis vreodată.

Spre deosebire de un card clasic, pe care-l ai probabil deja de la majoritatea magazinelor în care-ți faci cumpărăturile, cardul EXTREME este complet diferit. Este o sculptură unicat din lemn, care a fost ascunsă undeva pe planetă. Și, da, dacă o găsești cei de la Vollebak îți vor da echipament sportiv gratuit pe viață.

Ce produc cei de la Vollebak? Jachete din kevlar care rezistă 100 de ani, jachete care se încarcă de la soare și luminează pe timp de noapte, tricouri care te ajută să supraviețuiești în junglă sau desert și o serie de alte produse care-ți vor face viața mai frumoasă.

Cardul a fost sculptat de artistul Saena Ku dintr-un lemn special având un model unic, asemenea unei ampremente, imposibil de replicat. Jason Fox și Aldo Kane, doi aventurieri britanici, foști soldați în trupele speciale, au luat cardul de la Vollebak cu misiunea de a-l ascunde cât mai bine undeva pe planetă.

Citește și: Plogging, sau cum să faci curat în timp ce alergi

Singurul indiciu este un clip de 5 minute, regizat de Orlando von Einsiedel, câștigător al unui premiu Oscar pentru scurt metraj.

Deci, cum ți se pare provocarea? Nu ai de căutat decât o bucată de lemn, ascunsă undeva pe o suprafață de 350 de milioane de kilometri pătrați. 😉

Bănuim că acest card de discount nu va fi găsit niciodată, dar ideea de promovare a celor de la Vollebak este genială!

Citește și: Pregătire pentru ultratriatlon cu Vlad Tănase

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.