The Orange Giant - Greenfield Duo Challenge

Dragoș Bucurenci (alergare) și Alex Filip (bicicletă) au făcut echipă la Greenfield Duo Challenge și au terminat pe locul 8 în proba de stafetă.

Programată pe 30 iunie, în Pădurea Băneasa, Greenfield Duo Challenge a fost prilejul perfect pentru pasionații de alergare și ciclism să iasă la mișcare, iar pentru pilotul de raliuri Alex Filip să formeze echipa The Orange Giant împreună cu Dragos Bucurenci.

Competiția de duatlon Greenfield Duo Challenge, născută din “dragostea” dintre Băneasa Race și RoadGrandTour, organizatorii celor două evenimente fiind implicați direct în această cursă, a fost un succes încă de la prima ediție.

“Greenfield Duo Challenge se dorește a fi o competiție care să promoveze sportul făcut de plăcere, pentru sănătate, așa cum ne aducem aminte că existau concursuri la începutul erei mtb-ului și duatloanelor. Vrem să avem la start concurenți bine pregătiți, cei mai buni din țară și din lume la probele lor ;-), însă ne dorim să-i vedem luând startul cu zâmbetul pe buze și terminând la fel și care să promoveze mai departe un stil de viață sănătos. Și totul s-a născut atunci când Greenfield a dorit să se implice în promovarea sportului”, a spus Alex Ciocan, organizatorul evenimentului.

The Orange Giant - Alex Filip

Traseul din Pădurea Băneasa a inclus o rută de aproximativ 8 kilometri de alergare și încă aproximativ 20 de kilometri pentru biciclete. Traseul a fost unul usor pentru ambele discipline, fiind cunoscut deja de mulți participanți care fie se antrenează acolo, fie au mai participat la evenimente organizate aici.

Se putea concura individual sau în echipă, iar în cadrul echipei The Orange Giant Dragoș Bucurenci a preluat partea de alergare, iar Alex Filip partea de bicicletă. În final, The Orange Giant s-a clasat pe locul 7 în competiția de ștafetă (masculin).

“A fost un weekend perfect și chiar dacă am trecut de pe patru pe două roți m-am simțit excelent pe probele de “macadam” din Pădurea Băneasa. A fost un eveniment frumos și sper să devină o tradiție”, a spus Alex Filip.

Greenfield Duo Challenge

“Fac parte din Giant Team Romania de câțiva ani, așa că sunt coleg de echipă cu Alex și cu Simona, de la care am aflat de acest concurs. Eram încă “lovit” după Maratonul DHL și nu voiam să trag prea tare, dar traseul de la DUO Challenge mi s-a părut numai bun pentru o recuperare. Primul meu obiectiv a fost să termin cu zâmbetul pe buze, dar apoi adrenalina de concurs și mai ales faptul că am făcut echipă cu pilotul Alex Filip, m-au făcut să trag tare, mai ales pe alergare. Dar de zâmbit la final tot am reușit! A fost o onoare să fac ștafetă cu Alex, care este un partener serios și în același timp relaxat. Aș repeta oricând experiența, mai ales că amândoi pedalăm pe Giant. Simt că mai am lucruri de învățat de la el”, a spus și Dragoș Bucurenci.

The Orange Giant - Dragoș Bucurenci

Foto: Light Drawing

Citește și: INEOS 1:59 Challenge: Viena este locul unde Eliud Kipchoge va încerca să coboare sub două ore pe distanța unui maraton

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.