Back to Natural

British School of Bucharest va găzdui, pe 20 mai, între 10:00 – 18:00, evenimentul Back to Natural. Nutrition and Sports, care va aduce în discuție soluții pentru un stil de viață sănătos, atât prin nutriție, cât și prin sport.

Invitatul special al evenimentului este Dr. Douglas Graham, atlet de-o viață și adept al mișcării raw din 1978, mentor al sportivilor de clasă mondială și al antrenorilor din întreaga lume.

Este autorul a numeroase cărți despre sănătate și alimentație raw și a împărtășit strategiile sale de succes cu publicul larg în cadrul a peste 4.000 de prezentări în întreaga lume.

Recunoscut ca unul dintre părinții mișcării moderne raw, dr. Graham a colaborat cu nume mari din aproape toate sporturile și divertisment, printre care se numără legenda tenisului Martina Navratilova, dar și actrița Demi Moore.

“Am început să fac modificări în dietă de când eram copil. A fi sănătos și fericit este mult mai ușor decât să fii bolnav și obosit. Am aflat că sunt responsabil pentru propria mea sănătate. Am învățat că alegerea alimentelor și a unui stil de viață sănătos face parte din sănătatea mea mentală. Am aflat că există întotdeauna consecințe. Când vine vorba despre programul meu, mi-am dorit să fiu capabil sa fiu sănătos, apt fizic și activ și, în același timp, perfect fericit mâncând dieta aleasă, astfel încât sa nu fiu tentat să mă abat de la program. Am realizat toate acestea și multe altele.” – dr. Douglas Graham.

Evenimentul Back to Natural. Nutrition and Sports va oferi publicului o dezbatere utilă în jurul mai multor teme: Calea sănătoasă pentru a pierde în greutate ușor și rapid, Cum să fii sănătos și să te bucuri de asta în fiecare zi, Cum să devii mai puternic, fără a deveni mai mare și Importanța antrenamentului de forță pentru toate sporturile.

De asemenea, toți invitații vor avea acces la activități distractive, precum sculptură în fructe, zonă de sport și loc de joacă pentru copii.

Participanților li se oferă astfel toate motivele să petreacă o zi minunată, în aer liber, într-o locație fermecătoare, învățând despre nutriție și un stil de viață sănătos de la un speaker inspirațional și participând la activități distractive. Dr. Douglas Graham inspiră, motivează, educă și distrează publicul ca nimeni altul.

Intrarea este gratuită, în baza înregistrării participării pe site-ul British School of Bucharest, în secțiunea specială dedicată evenimentului: http://www.britishschool.ro/back-to-natural-nutrition-and-sports.html

Despre Dr. Douglas Graham

Douglas este un sportiv de-o viață și adept al mișcării raw din 1978, mentor al sportivilor de clasă mondială și al antrenorilor din întreaga lume. El a lucrat cu nume mari din aproape toate sporturile și industria de divertisment, printre care se numără și legenda tenisului Martina Navratilova, jucătorul de baschet în liga profesionistă NBA, Ronnie Grandison, atletul olimpic Doug Dickinson, jucătoarea profesionistă de fotbal Callie Withers, campionul la body-building Kenneth G. Williams, co-autorul cărtii “Chicken Soup for the Soul”, Mark Victor Hansen și actrița Demi Moore.

El este autorul a numeroase cărți despre sănătate și alimentație raw, precum The 80/10/10 Diet, The High Energy Diet Recipe Guide, Nutrition and Athletic Performance, Grain Damage, și cartea Prevention and Care of Athletic Injuries. El a împărtășit strategiile de succes publicului larg în cursul a peste 4.000 de prezentări în întreaga lume. Recunoscut ca unul dintre părinții mișcării raw moderne, dr. Graham este singurul speaker care a participat și a susținut prezentări cheie la toate evenimentele raw importante din lume în ultimii opt ani. Dr. Graham este creatorul bucătăriei “Simply Delicious” și director al Wealth and Fitness Week, care oferă instruire și nutriție de clasă olimpică pentru persoane la toate nivelurile de fitness.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.