DNAFit

reLife Wellness devine distribuitor exclusiv DNAFit și lansează în România, cea mai avansată analiză genetică pentru nutriție, sport și wellbeing.

Analiza genetică DNAFit revoluționează modul în care ne alimentăm și antrenăm, prin eficientizarea rezultatelor specifice managementului sănătatii.

Cu ajutorul acestei analize, experții în nutriție și fitness vor putea face recomandări dedicate dietei și strategiei sportive, în funcție de amprenta genetică a fiecărui individ în parte.

La nivel mondial, testele de nutrigenetică reprezintă cel mai nou și valoros instrument folosit de experți în nutriție și stil de viață sănătos.

CITEȘTE ȘI: Cum să citeşti eticheta sucurilor 100% naturale

Clinicile de renume din Statele Unite și Europa le folosesc din ce în ce mai des în procesul de diagnostic al clienților și pacienților lor. Genetica a fost și este de mare ajutor când vine vorba de prevenția și tratamentul bolilor, cât și managementul eficient al stilului de viață.

„DNAFit este singura analiză care integrează atât dieta, cât și sportul, oferind informații valoroase (în două direcții): un plan de alimentație și unul de antrenament personalizat. DNAFit propune abordarea problemei în mod individual, pentru că răspunsul unui stil de viață sănătos se află chiar în material nostru genetic.”Larisa Petrini, Health Coach, CEO si Co-fondator reLife Wellness

larisa-petrini-dnafit
LARISA PETRINI, HEALTH COACH, CEO SI CO-FONDATOR RELIFE WELLNESS

CITEȘTE ȘI: 6 locuri cool de alergare în Lisabona

DNAFit este o analiză genetică non-invazivă, realizată cu ajutorul unei simple mostre de salivă, care poate fi recoltată în confortul propriului cămin. Analiza testează 45 de variații de gene, aflate în strânsă legătură cu felul în care organismul nostru răspunde la factorii de mediu, alimentație și sport.

În urma acesteia, clienții descoperă dieta cea mai potrivită pentru ei, sensibilitatea la carbohidrați și grăsimi saturate, potențiale intoleranțe la gluten și lactoză, abilitatea corpului de a se detoxifia și reface dupa efort, nevoia de anti-oxidanți, vitamine și minerale, sensibilitatea la alcool, sare și cofeină dar și cea mai eficientă modalitate prin care se pot antrena pentru a obține cât mai rapid rezultatele pe care și le-au propus în relație cu managementul greutății.

Analiza poate fi achiziționată la prețul de 350 euro, fie direct de pe site (www.dnafit.ro), fie prin intermediul partenerilor DNAFit România (cluburi sportive și/sau centre de wellness).

După achiziționare, clienții primesc direct sau prin curier, kit-ul de recoltare a mostrei ADN care conține elementele necesare pentru recoltare, instrucțiunile de folosire și consimțământul.

După finalizarea recoltării, kit-ul este trimis înapoi, urmând ca în 15 zile lucrătoare să fie recepționat raportul de analiză.

CITEȘTE ȘI: Louis Zamperini, alergătorul de cursă lungă

Interpretarea rezultatelor se face față în față, împreună cu un Health Coach, nutriționist și/sau antrenor personal, pentru fiecare din cele două rapoarte (fitness și dietă), în cadrul unei ședinte de consiliere.

Clienții care doresc să intre apoi într-un proces de health coaching, o pot face, însă acesta este separat de raportul analizei genetice, având o durată de minim 6 luni.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și alte articole din categoria SĂNATATE:
Efortul aerob vs anaerob
Cine aleargă desculț trăieşte mai sănătos?
Cum poți să eviți o fractură de stres a osului navicular
Este suficient doar să alergi pentru sănătatea oaselor și articulațiilor tale?
Programul de sport și alimentație BecomeFit Corporate aduce sala de fitness direct la tine în birou

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.