Kalenji Running Club

În prima fază, am constatat pe pielea mea, este mult mai ușor să ieși la alergare alături de alți pasionați. Ești mai motivat, ai un program și sigur te bucuri mai mult de noua ta pasiune. 

Dacă încă nu ai găsit un grup cu care să alergi deja, sau îți dorești să ai mai multe ieșiri la alergare alături de alți pasionați, din acest weekend va exista și Kalenji Running Club.

Întâlnirile vor avea loc duminică de la ora 09:30, în parcul Herăstrău, în fața Hard Rock Cafe. Vestea bună este că cei de la Kalenji se gândesc să facă astfel de întâlniri și în alte orașe unde există magazine Decathlon.

Prima întâlnire Kalenji Running Club va avea loc duminică, 10 aprilie, de la ora 09:30 și este programată o alergare de 5 kilometri.

Pentru a afla mai multe despre Kalenji Running Club am vorbit cu Catalin Atanasof, coach de alergare.

Catalin Atanasof

RM: Cum s-a nascut ideea Kalenji Running Club?
CA: Ideea de Kalenji Running Club nu ne apartine in totalitate. Colegii nostri din Portugalia au lansat deja in tara lor clubul. Romania este cea de-a doua tara din Europa asadar care propune incepatorilor in alergare acest serviciu. Nu a fost greu sa ne dorim sa accedem la ideea colegilor portughezi pentru ca aspiratiile noastre sunt de asemenea sa oferim alergatorilor incepatori posibilitatea de a se dezvolta si de a alerga in grup. Personal ne dorim sa ne facem prieteni noi care sa ne ajute sa dezvoltam produsele Kalenji, datorita review-urilor pe care ni le ofera.

RM: Care este locul de intalnire?
CA: Ne intalnim deocamdata in cel mai popular loc pentru alergare din Bucuresti, in Parcul Herastrau, dar in viitor dorim sa alternam locul de intalnire pentru a fi cat mai aproape de alergatori. De asemenea ne propunem sa deschidem cluburi de alergare si in restul Romaniei. Pentru moment ne-am propus sa ne intalnim in fiecare duminica in parcul Herastrau, in fata Hard Rock Cafe de la ora 09.30. Prima intalnire este pe 10 aprilie.

RM: Care este programul alergarilor?
CA: Ne intalnim cu alergatorii la ora 09.30, testam produse, accesorii, impartasim experiente si raspundem la intrebari, dupa care la ora 10.00 plecam in antrenament care dureaza aproximativ 45 de minute, nu mai mult de 5-6 kilometri de alergare fractionata. Pe parcursul alergarii coach-ii nostri vor oferi sfaturi si indrumari, astfel incat sa ii ajtam pe membrii nostri sa se dezvolte.

RM: Este dedicat doar celor cu echipament Kalenji?
CA: Kalenji Running Club is propune un singur lucru, sa le ofere incepatorilor in alergare posibilitatea sa invete si sa se dezvolte, obiectivul nostru ramanand bineinteles sa facem alergare accesibila. Sub nicio forma nu conditionam participarea in club de folosirea marcii Kalenji. Membrii fideli care vor alerga saptamana de saptamana alaturi de noi vor avea posibilitatea sa primeasca cadou tricoul clubului.

RM: Care sunt noutatile cu care vine Kalenji Running Club?
CA: Marea noutate este ca ne adresam incepatorilor si chiar persoanelor care nu au alergat niciodata. Coach-ii nostri ofera sfaturi si consiliere astfel incat sa ii ajutam pe alergatori sa isi imbunatateasca performantele : sa alerge mai mult si mai repede. Practic ne propunem sa devenim partenerii si prietenii dumneavoastra de alergare. Alergarea este o placere si trebuie sa o tratam ca atare. Motto-ul nostru este : Gaseste-ti ritmul, bucura-te de alergare!

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.