Dacă motivația ta este provocarea de a-ți depăși recordurile personale, atunci trebuie să încerci și noii pantofi de alergare Nike Air Zoom Alphafly Next%.

Să coboare sub 2 ore pe distanța unui maraton. Aceasta a fost provocarea care l-a motivat pe Eliud Kipchoge. Prima încercare a fost în 2017, pe circuitul de la Monza, unde Eliud Kipchoge a depășit bariera celor 2 ore cu 25 de secunde.

A doua încercare a fost la Viena, în octombrie 2019, și aici atletul kenyan a parcurs distanța unui maraton într-o oră, 59 de minute și 40 de secunde.

Atunci când Eliud Kipchoge a coborât sub două ore pe distanța unui maraton a alergat cu un prototip al pantofului de alergare Nike Air Zoom Alphafly NEXT%. Noul model Nike Air Zoom Alphafly Next% nu este același cu cel folosit de Kipchoge, dar se bazează pe tehnologia dezvoltată de Nike și asta te poate ajuta să-ți îmbunătățești și tu recordurile personale.

Noii pantofi de alergare Air Zoom Alphafly Next% sunt disponibili acum și în România, în magazinele Nike din Mega Mall București, AFI Cotroceni București, AFI Brasov, Iulius Town Timișoara și Iulius Mall Cluj.

Printre primii sportivi care au avut ocazia să alerge deja cu modelul Air Zoom Alphafly Next% 2 se numără Lavinia Ioana Panaete, multiplă campioană europeană la gimnastică aerobică, și Florin Cujbă, unul dintre cei mai cunoscuți traineri români, care ne-au spus prima lor impresie.

„Am alergat cu pantofii de alergare Air Zoom Alphafly Next% și sunt WOW!  Simt că aș putea alerga un maraton întreg în acești pantofi. Ușori (parca nu am nimic în picioare), stabili, confortabili și te propulsează să alergi mai repede datorită tehnologiei Flyplate. Ce am aflat ulterior este că această tehnologie diferă în funcție de măsura pe care o porți. În măsurile mai mici este mai flexibilă, însă în măsurile mari este mai rigidă și asta spune tot despre experiența Nike”,  a spus Florin Cujbă.

Noii pantofi de alergare Air Zoom Alphafly Next% beneficiază de cele mai noi inovații tehnologice, cele mai importante fiind talpa cu inserții din fibră de carbon, spuma Zoom X și cele două Nike Zoom Air Pods, care asigură o amortizare și propulsie excelente.

“Echipamentul de calitate este unul dintre factorii care contribuie la obtinerea performanței sportive. Nike face istorie și performanță în sport de peste 57 de ani, întruchipează adevărata esență a spiritului sportiv, pentru că nu a încetat niciodată să se alăture sportivilor valoroși, dornici să muncească pentru a fi în fiecare zi mai buni”, spune și Lavinia Ioana Panaete.

Noii pantofi de alergare Air Zoom Alphafly Next% sunt aduși în România de Sport Time Trade Romania reprezentantul oficial al mărcii Nike. Magazinele din reteaua Nike se află în Mega Mall București, AFI Cotroceni București, AFI Brasov, Iulius Town Timișoara și Iulius Mall Cluj.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeInstagram și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.