Bianca Scarlat

Este medic stomatolog, iar în timpul liber aleargă cu inima. A alergat în urmă cu fix un an la prima cursă de trail, iar acum Bianca Scarlat ne povestește de ce aleargă

Având în vedere că urmează un weekend minunat, în care se va desfășura online Autism 24H – Covid19, unde voi alerga cei 100 de kilometri, vreau să povestesc cum am descoperit această pasiune în urmă cu un an de zile.
Bianca Scarlat
Și de atunci am început să combin două pasiuni, cea de medic stomatolog și cea de alergător.
Bianca Scarlat
Da, pe 27 aprilie, sărbătoresc un an de la prima mea alergare trail – Iași în Trail 2019 (Bârnova – Hamak). Nici nu știam ce înseamnă, însă probabil agonia, extazul m-au făcut să mă înscriu direct la semimaraton, 21 km.
Și cum putea fi mai frumos decât o competiție cu ploaie, noroi, ceață, vânt? Era tot ce trebuia pentru “botezul” unui alergător amator. Dar nu am renunțat, am luat startul… ah și în primii 3 kilometri am căzut într-o baltă de noroi (acolo cad și acum de fiecare dată 😂).
Mă gândeam ce să fac, am continuat, voiam Finishul. Mai la pas, mai în alergare, mă îndreptam spre Finish. Am terminat cursa de semimaraton împreună cu cei de la maraton, dar nu asta conta pentru mine, eu am trecut linia ÎNVINGĂTOARE!
Iar atunci a intrat virusul în mine. A urmat un 2019 cu zeci de competiții, care mai de care, asfalt sau trail, sute de kilometri alergați, zeci de antrenamente pe cele 7 Coline ale Iași-ului, o vară cu obiective atinse pe cele mai înalte vârfuri din România și în final un cadou de ziua mea: podium la FIR Marathon.
Sunt doar câteva gânduri… ceea ce simt cu adevărat când sunt acolo nu poate fi descris prin cuvinte!
Și voi continua… mai sunt atâția munți de atins! Pentru că atunci când simți că nu ai poți să mergi, aleargă!🏃🏻‍♀️
Bianca Scarlat

POVESTEA TA

Știm că și tu alergi, așa că trimite-ne ce te motivează pe tine să alergi pe adresa contact contact [at] runningmag.ro. Plus câteva poze cu tine în alergare! Și sunt șanse mari să-ți citești apoi povestea pe runningmag.ro!

Text: Bianca Scarlat / Foto: arhiva personală

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + nine =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.