De ce alerg: Maria Cristina Banu

0
811
Maria Cristina Banu

Maria Cristina Banu este consultant în strategie de marketing și branding cu o experiență de peste zece ani alături de branduri mari internaționale din diferite industrii.

În ultimii ani, Cristina și-a axat activitatea pe transformarea digitală a industriilor și profesiilor, extinzându-și expertiza de consultant în zona de dezvoltare personală. În numărul 7 al revistei RUNNING MAG, Maria Cristina Banu ne-a spus de ce aleargă.

Cred cu tărie că alergarea este unul dintre ingredientele succesului – atât personal, cât și profesional! Cel puțin, pentru mine a fost și va fi.

Am început să alerg acum cinci ani, ca o alternativă a mersului la sală. Îmi place mult natura, iar alergatul prin parc era un moment de conexiune cu aceasta. Deşi alergam de două-trei ori pe săptămână şi mă ocupam şi de organizarea mai multor competiții de triatlon și alergare, nu m-am gândit niciodată că aş putea să particip. Mi se părea că sunt amatoare şi că nu aş face faţă unui concurs.

Maria Cristina Banu

De ce alerg: Kevin Hart

Acum trei ani, făcâd parte din echipa de organizare TriChallenge Mamaia, m-am ocupat şi de cross-ul de 5 kilometri, Beach Run. Din curiozitatea de a simți experiența concurenților şi (recunosc) fiind măgulită de insistenţele colegilor, am hotărât să particip. Am alergat cei 5 km cu uşurinţă şi, surprinzător, am ieşit pe locul al 2-lea la categoria de vârstă, feminin. Momentul sărbătoririi succesului  pe podium, în fața a câtorva sute de spectatori, m-a făcut să conştientizez un lucru revelator: POT și VREAU să am SUCCES!

Acela a fost unul dintre momentele cruciale din viaţa mea. Am realizat că nu mă evaluez întotdeauna aşa cum ar trebui. Mi-am dat seama că trebuie să am mai multă încredere în mine. Şi, nu în ultimul rând, să îmi doresc mai mult.

Acela a fost momentul în care am înțeles că orice este posibil, dacă îți dorești cu adevărat și dacă te antrenezi aşa cum trebuie.

Maria Cristina Banu

Am continuat să mă antrenez și să îmi aleg obiective din ce în ce mai mari – pe toate planurile. Programul de alergare a început, treptat, să facă parte din viața mea. A fost poarta de acces către multe alte lucruri bune: un corp fit, adoptarea unui stil alimentar sănătos, formarea unui stil de viață și a unui program de odihnă corecte, învățarea unor tehnici de respirație corecte, care ajută și la relaxarea psihică, și multe altele.

De ce alerg: Andrei Badiu

Descoperă tot ceea ce o motivează pe Maria Cristina Banu să alerge în numărul 7 al revistei RUNNING MAG, disponibil în rețeaua de magazine Inmedio, la centrele de presă din Aeroportul Henri Coandă și online pe Books Express.

Versiunea complet digitală este disponibilă pe platforma Paydemic.

Abonamentele se pot face prin intermediul partenerului nostru Manpres Distribution.

Știm că și tu alergi, așa că spune-ne și nouă de ce alergi! Trimite-ne povestea ta pe adresa de mail contact [at] runningmag.ro. Plus câteva poze cu tine în alergare și sunt șanse mari să o găsești în numărul următor al revistei.

Foto: Marooni

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagram și Google +

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − twelve =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.