Kevin Hart

Ai râs cu sau de el în filme precum “Get Hard” sau “Ride Along 2”. Kevin Hart pune însă un mare accent pe pregătirea fizică, iar alergarea face parte din programul său cotidian. Ne spune și de ce….

Cariera mea își pune amprenta asupra corpului meu. Călătoresc și muncesc câte 12–14 ore pe zi: sunt pe scenă pentru o oră și 20 de minute, câte două show-uri pe noapte, dând 110% pentru că fanii mei o cer și o așteaptă.

Am realizat că nu îi pot cere corpului meu prea mult dacă nu am grijă de el. Și cea mai bună metodă de a-l fortifica este alergarea.

Meditație la orele dimineții

Sunt o persoană foarte matinală. Mă trezesc la 5 dimineața, iar la 5:30 sunt deja la sală. Imi iau în serios munca, rolul de tată, cariera cinematografică și dorința de a construi un brand și o companie. Antrenamentul de dimineață mă ajută să abordez fiecare zi cu cea mai productivă atitudine și mă motivează să îmi realizez obiectivele.

Ca actor de stand-up comedy, creierul meu este într-o cursă permanentă. Când alerg, pot să blochez orice altceva. Este foarte relaxant, dar nu a fost dintotdeauna.

Kevin Hart - antrenament sala

Nu cred că iubește cineva alergarea de la început. Trebuie să ajungi să o înțelegi – să îți dai seama cum și de ce unii aleargă atât de bine. Nu vorbesc de atleți, ci de alergătorii amatori, asemenea mie.

Vezi oameni de diferite înălțimi, cu diferite conformații, toți alergând, și atunci realizezi că totul este mental, pornește de la creier.

La început, încercam doar să țin pasul cu ceilalți. Dar nu este vorba de întrecere sau competiție aici. Trebuie să îți găsești mai întâi ritmul propriu și apoi, treptat, să încerci să îți depășești limitele.

Când îți găsești ritmul, alergarea devine “yoga rapidă”. Când alerg, ascult muzică, dar și vizualizez următorul meu show. De fapt, vizualizez impactul, nivelul de râsete pe care îl voi genera.

“Cea mai importantă motivație sunt copiii mei – ei mă fac să îmi doresc să fie extraordinar.” – Kevin Hart

Kevin Hart - workout

Inspirația de zi cu zi

Frumusețea oricărei alergări este faptul că îți limpezești mintea, că îți construiești o comunitate, fie că alergi cu prieteni, cu animalul tău sa chiar cu copiii tăi.

Cea mai importantă motivație sunt copiii mei – ei mă fac să îmi doresc să fie extraordinar. Vreau să fiu sănătos și activ alături de ei, când vor avea 20 de ani. Vreau să fiu capabil să fac lucruri cu nepoții mei, atunci când va veni vremea. Nu vreau să fiu bunicul care are probleme cu spatele, care stă în fotoliu și privește totul de pe margine.

Mi-am dorit să mă conectez cu fanii mei din diferite orașe și am început să organizez aceste curse spontane de 5K. Nu vreau sa le fiu coach, ci să îi inspir.

Ador, atunci când întreb “Cine aleargă pentru prima dată?”, să privesc majoritatea mâinilor cum se ridică. Iar la final, sunt toți motivați și exaltați, și îmi spun: “Știi ce? Aceasta nu va fi și ultima dată când alerg!”. Cursele au 5 km pentru ca toți participanții să poată ajunge alergând/ mergând/ iar alergând / iar mergând la punctul de finiş, unde îi aștept eu și îi felicit, urându-le “Bine ați venit!”. Călătoresc în lumea întreagă, deci va deveni un curent global.

Nu e doar vorba despre mișcare. Nici despre startul unui stil de viață sănătos. Este despre o stare de spirit. Este dificil să îți atingi obiectivele atunci când nu ești confortabil cu tine însuți. Iar mișcarea îți conferă o stare de bine și, în momentul în care se văd și rezultatele mișcării asupra corpului, te simți mult mai bine în pielea ta.

În final, dacă arăți bine, te simți bine, iar dacă te simți bine, faci bine.

Kevin Hart - antrenament Cross Fit

Citește și: Antrenament la intensitate maximă cu Ciprian Marica

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.