David Ruzsas_Castigator SuperLiga Herbalife TriChallenge Brasov

Peste 600 de sportivi au luat startul duminica, 3 iulie, la a patra editie a TriChallenge Brasov 2016, eveniment organizat cu sprijinul Federatiei Romane de Triatlon.

Organizat de Asociatia Sapte Scari Brasov si Clubul Sportiv Smart Atletic, triatlonul s-a desfasurat in orasul Brasov pe traseul Lacul Codlea, Poiana Brasov si Piata Sfatului si a presupus parcurgerea succesiva a trei probe – inot, ciclism si alergare.

Probele de alergare si de ciclism s-au desfasurat pe asfalt, iar proba de inot in Lacul Codlea.

Ciprian Balanescu, multiplu campion national la duatlon si triatlon a fost  imaginea evenimenului. Vladimir Draghia a participat alaturi de Mohammad Abedin (Muki), sportiv al Special Olympics Romania in cadrul probei de sprint.

Vladimir si Muki - finish Herbalife TriChallenge Brasov

Muki a parcurs proba de alergare sprint, insemnand o distanta de 4 km, fiind prima lui participare la un triatlon si a doua participare a unui sportiv cu nevoi speciale la o astfel de competitie de masa.

Rezultate proba Olimpica (1,5 km inot, 47 km bicicleta, 8 km alergare)

Invingatorul Herbalife TriChallenge Brasov, la categoria SuperLiga, destinata sportivilor profesionisti, a fost David Ruzsas, cronometrat cu timpul de 02h 07min 34 sec, urmat de Ciprian Balanescu pe locul doi in  02h 08min 24sec, si pe locul trei Marton Varga, cu timpul 02h 13min 06sec.

La categoria Individual masculin, proba Olimpica a fost desemnat castigator Andrei Dan Dudu, cronometrat cu timpul de 02h 23min 08sec, urmat de Razvan Mihai Staicu pe locul doi in  02h 26min 19sec si pe locul trei Zsolt Langviser, cu timpul 02h 27min 13sec.

La Individual feminin, proba Olimpica, castigatoarea a fost Adel Koter care a trecut linia de finish dupa 02h 52min 01sec.

La Stafeta Olimpic, castigatoare a fost echipa Tyr Team, timpul cronometrat fiind de 02h 12min 33sec. Pe locul doi s-a clasat echipa Mit Brasov, cu 02h 15min 13sec iar pe locul trei, echipa Seven cu 02h 19min 26sec.

 Rezultate proba Sprint (500 m inot, 27 km bicicleta, 4 km alergare)

La categoria Sprint Individual masculin, castigator a fost Andras Kiraly, cronometrat cu 01h 09min 12sec. La feminin, pe locul intai a iesit Hajnalka Jakab Benke cu timpul 01h 29min 22sec.

Sprint Stafeta a fost castigata de echipa Fast Boys Roman, cu 01h 18min 38sec.

 Herbalife TriChallenge 2016 a avut si o importanta componenta de responsabilitate sociala, o parte din fondurile stranse cu ocazia evenimentului urmand a fi directionate catre Fundatia Special Olympics.

Initiativa promoveaza si sustine obiectivele Fundatiei Special Olympics, organizatie care contribuie la integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati intelectuale, oferindu-le sansa de a-si descoperi si dezvolta potentialul si calitatile sportive prin intermediul programelor de pregatire si a evenimentelor competitionale, organizate pe tot parcursul anului.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria SĂNATATE:
Aleargă vara în siguranță cu produsele A-DERMA PROTECT
Prioritatea ta numărul 1 înaintea primilor kilometri de alergare: o vizită la medic
Frumusețea, între mișcare și bisturiu
Testarea modului de mișcare reduce cu 3,5% riscul accidentărilor în sport
Cinci sfaturi pentru o cină și un somn corecte
De ce e bine să alergăm?
Renunță la canapea timp de 30 de minute zilnic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen + seven =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.