Maratonul Nisipului revine anul acesta la Mamaia cu o probă nouă, cursa de cinci kilometri care are ca scop transformarea celor ce mai demult priveau de pe margine competiția în participanți activi.

Ediția a cincea a popularului Maraton al Nisipului, cea mai mare competiție de anduranță din Europa care se desfășoară exclusiv pe nisip, vine cu noutăți pentru concurenții de toate vârstele și naționalitățile. Pe lângă probele cunoscute de maraton, semimaraton, cursa de 10 kilometri și cea de 1 kilometru „Family Run, organizatorii introduc în acest an și o cursă de cinci kilometri.

„De 5 ani de zile, „SanaSportaleargă în Constanța împreună cu iubitorii sportului de masă și, întrucât ne dorim ca tot mai multe persoane să îmbrățișeze acest stil de viață, am decis să introducem o nouă probă, cea de 5 km, accesibilă oricărei persoane care ține la sănătatea sa”, a declarat Daniel Antonaru, președintele Asociației „SanaSport”. „Această cursă nu este competitivă, cu toate că participanții vor primi și ei premii de la sponsorii noștri, nu vor fi obligați să alerge pe tot parcursul traseului, se pot și plimba, pot socializa sau pot chiar face fotografii sau aclama sportivii care participă la cursele competitive”.

Prezența internațională cât mai numeroasă, o țintă a ediției 2018 a Maratonului Nisipului

Maratonul Nisipului va avea loc în data de 25 martie în stațiunea Mamaia iar latura caritabilă a evenimentului continuă să fie un obiectiv pentru organizatori, Asociația „SanaSport” și Radio Constanța. Dacă dorești să participi, te poți înscrie pe www.maratonulnisipului.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.